Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Recommended Posts

• Replies 203
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Opublikowano
Ahh i ja chcialbym moze opisac randki itp. Pawła z Sonią :D Ahh no romantyk ze mnie :twisted:

Ahh i ja chcialbym moze opisac noce po randkach itp. Pawła z Sonią :D Ahh no zbok ze mnie :twisted:

Opublikowano

Ok, rozpoczynamy ...

Jak doszlismy razem z Żylakiem do wniosku nie ma sensu pisac dlugiej historii ... napiszmy tak jak byla mowa na pocztaku, czyli w sposob naukowy.Wybaczcie, ale sami sobie wyobraźcie jak by to bylo, gdyby cale forum rozpoczelo pisac opowiesc ... za duzo mysli, pomyslow poporstu chaos.

Nizej przedstawiam rozdzialy ktore znajda sie w ksiazce ... podzielimy sie tamatami :)

A o to i one :

1. Konopielka czyli jak to było kiedyś (Historia MJ)

2. Anatomia konopi - Jak pan Bóg to zrobil (Budowa Konopii)

3. 100 Zastosowań konopi których nie znacie (gdzie i jak mogla by byc stosowana)

4. Prohibicja narkotykowa - Czemu MJ jest dalej nielegalna ?!

5. Co da nam legalizacja ? zarabiajmy jako państwo !

6. Komu zależy aby niezalegalizować Marihuany

7. Ziołolecznicto czyli medycyna nielegalna (zastosowanie MJ w medycynie)

8. Konopia Conecting People (wywiady z aktywistami, z innych karjow )

9. Z prochu powstałaś w proch się obrucisz (zakończenie)

10. Początek końca (czyli podziekowania, dalesz plany w drodze do legalizacji)

Jezeli jest ktos zainteresowany napisaniem dzialu, niech sie zglasza ... oczywiscie mozna dzielic sie w grupy zeby bylo latwiej :wink:

A wiec, rozpoczynamy :D

Opublikowano

Oczywiście książka będzie napisana z chumorem żeby nie były to suche naukowe fakty bo takie jak wiadomo czytelników nie przyciągną

Opublikowano

dobry pomysł od początku nie wyobrażalem sobie tego opowiadania proponowałbym aby wszyscy co chcą zamieszczali tutaj jakieś ciekawe artykuły na których mogła by skorzystać okreslona grupa piszących ksiązkę :smoke:

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+