-
Wpisy na blogu
-
Przez THC-THC w Blog Konopny THC-THC2 comments
-
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez kolober · Opublikowano
Ja bym zrobił dokładnie to samo 👍 -
Przez kolober · Opublikowano
Tak mam jak jestem trzeźwy🤣🤣🤣🤣🤣 bo dalej tego buraka po świętach i sylwestra nie mogę przepalić 😅😉🤣🤣🤣🤣 kuźwa tak dowalić 😅 i zmarnować tyle pestek 🤬 -
Przez Bestia_86 · Opublikowano
Box skończony 😁 Dzisiaj zostało skończone oświetlenie co zresztą widać na fotkach.. Wczoraj przeniosłem ze starego boxu wiatraki wyciągowy i tłoczący.. Mieszające wjechały dwa nowe bo stary już wydawał dziwne dźwięki 🙆😂 Jutro z żarówek zostaną usunięte plastikowe oprawki - daję więcej światła.. Żarówki to: 10 szt. Barwa 6000k na wzrost 10 szt barwa 3000k na kwitnienie (oczywiście razem będą włączone z 6000k) 6 szt barwa 3000k dodatkowo na drugą część kwitnienia.. Razem jeśli zawierzyć producentowi 89752 lumeny i każda żarówka pobór 24 Watt a wydajność 200 Watt.. Czy da radę? Zapraszam już do fotorelacji która lada dzień rusza 🫡 I tak został ukończony box własnej roboty 😁 Jeśli będą jakieś pytania śmiało pisać, odpowiem.. Dzisiaj pestki idą się moczyć, a jutro napełniam doniczki.. 💪 Pozdrawiam -
Nadal się cykam haha i nie wiem czy będę robił tak mocno 😅 Bardziej pojedyńcze liście żeby odsłaniać kwiaty 😅 A w sumie czas pokaże 😁 -
Masz kurwa rękę do nich mordo 😁👌💪 Brawo!! 🤝
-
-
Gallery Statistics

Recommended Posts