Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Recommended Posts

Opublikowano

Wolność to też odpowiedzialność. Każdy ma prawo do zażycia narkotyku, ale to on sam ponosi za to odpowiedzialność, a nie inni.
Zauważcie, że podkreślił, że mj i hera to dwa światy.

Opublikowano
Wypowiedź Mikkego

Wolność to też odpowiedzialność. Każdy ma prawo do zażycia narkotyku, ale to on sam ponosi za to odpowiedzialność, a nie inni.

Zauważcie, że podkreślił, że mj i hera to dwa światy.

no i co z tego, ze JKM jest za legalizacja skoro nie jest on nawet szefem upr? to, ze jeden polityk jest za legalizacja nie oznacza, ze partia jest za nia! jezeli tak by bylo to PO dawno by bylo za legalizacja... JKM jest najbardziej wyrazista osoba z tej partii dlatego kazdy zwraca na niego uwage... niestety nic poza tym.

Opublikowano

CENZURA nie wiadomo co lepsze kaczory czy tusk, beda karac za posiadanie nie wspominajac o legalizacji NIE BEDE GLOSOWAL W WASZYCH WYBORACH BEZE MNIE WYBIERZCIE SWOJEGO WŁADCE POTWORA !

Opublikowano

Ale ku**wa rząd dalej tego nie rozumie :/ :!: od kiedy to diller wciąga młodych ludzi... każdy ma swój rozum :/ z własnego doświadczenia wiem, nie to nie! - nie będe palić.. ale jak chciałem to i tak zapaliłem ... !

Opublikowano

ten caly rząd o kant dupy roztrzaskac siedzo w nim starzy skorumpowani, zacofani ludzie. gdyby naród pozbyl sie tych starych krentaczy. i postawil by na mlodych ludzi po studiach w rzadzie bylo by lepiej dla calej Polski. by byly pieniedze na rozbudowe kraju, w sumie teraz tez sa ale te ku***y biara wiekszosc w kieszen. jak by sie caly zad zmienil na mlodych ludzi w polsce by bylo lepiej i na 100% by byla legalizacja. a wiec panowie idzcie na politukow i walczcie o legalizacje :zbakany:

Opublikowano

tusk jest polityczna prostytutka, sprzedaje sie za poparcie wyborcow, i to jest jedyne na czym mu zależy, przecież już przed wyborami było wiadomo że po to taki drugi pis tylko bardziej liberalny, a tak naprawde jedni i drudzy są sługusami katabasów, na łańcuchach ksieży, niewolnicy babilonu ku**a mać

Opublikowano

od kiedy to diller wciąga młodych ludzi... każdy ma swój rozum :/ z własnego doświadczenia wiem, nie to nie!

oj kolego jezeli masz cos do sprzedania to nie namowisz kupca do kupna wiekszej ilosci=wiekszy zysk

tak jest niestety

pozdrawiam ludzi majacych trzeżwosc umyslu :peace:

Opublikowano

No zauważcie, czy kiedyś idziecie chodnikiem i diller podchodzi i sie pyta: marihuana, hash, LSD, extasy?? nigdy :/ zawsze to sie do dillera lata i sie pyta ej masz troche tematu ;D:d?