Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Test wiedzy o cannabis

Recommended Posts

Opublikowano

Siema wpadłem na taki pomysł by ułożyć jakiś obszerny test wiedzy o konopiach
test miałby być testem wyboru [a;b;c;d] i na końcu osoba odpowiadająca od razu dostawała by wynik

nie mam pojęcia jak zrobić taki test by działał jak testy na tej stronie ....
wydaje mi się ze jakiś skrypt do tego by był potrzebny ale nie wiem nie znam się na tym

wiec szukam na razie kogoś kto potrafił by to wykonać ,
następnie razem ułożymy pytania i odpowiedzi

a gotowy już test był by dostępny na forum , ludzie by się mogli nauczyć trochę w ten sposób
a ci co już coś wiedzą mogli by ocenić poziom swej wiedzy

trzeba by to jeszcze obgadać jak by to moło najlepij wyglądac ,
czekam na propozycje ;) i co wy na to ? :)

pozdro :]

Opublikowano

moze dodatkowo poziomy podstawowy, średni i zaawansowany? albo podział na test z outdor, indor, hydro, odmiany, ciekawostki i tak dalej. W sumie nie wiem czy nie lepiej zrobić jeden długi, ostatnio rozwiązywałem testy na angielskich stronach i to dobra zabawa.

Opublikowano

Czaicie, Matura 2010, 'Uprawa' poziom podstawowy, czas: 120 minut :D :D :D. Ja mogę już zacząć układać pytania do zaawansowanego Indoora :D

Ogólnie, to to jest świetny pomysł i trzeba go jak najszybciej zacząć realizować ;)!

Opublikowano

fajne ;) trzebaby go podzielic na poziomy zaawansowania i nowych leszczy na forum kierowac do tego testu zeby go rozwiazali. podzial na in i out tez jest sensowny bo np. taki ja z indoorem jeszcze nie mialem przyjemnosci w przeciwnienstwie do outdoora :wink: takze pomysl spoko, tyko pewnie znowu ludzi braknie jak sie bedzie trzeba zabrac do tego

Opublikowano
moze dodatkowo poziomy podstawowy, średni i zaawansowany? albo podział na test z outdor, indor, hydro, odmiany, ciekawostki i tak dalej

też otym myślałem ;) można by zrobić 4 testy

outdoor

-poziom podstawowy

-poziom zaawansowany

indoor

-poziom podstawowy

-poziom zaawansowany

ostatnio rozwiązywałem testy na angielskich stronach i to dobra zabawa.

testy o cannabis ? daj jakieś linki na pewno przydadzą się przy tworzeniu naszego własnego :)

hmmm w sumie szlo by to napisać w php.

a dał byś rade to wykonać nie teraz jaszcze ofc dopiero jak będą wszystkie pytania ;)

jeśli tak to możemy zacząć powoli wymyślać pytania z odpowiedziami [abcd] jedna lub 2 prawidłowe

Ja mogę już zacząć układać pytania do zaawansowanego Indoora

no to świetnie ja się mogę zająć podstawowym indoorem 8) :]

wiec jeszcze potrzebujemy 2 os do outdoora

i po ile pytań ? w poziomach podstawowych myślę że 30 starczy i w zaawansowanych 50 :D

do obgadania jeszcze to wszystko i możemy zaczynać :)

:peace:

Opublikowano

Moge pisać jakieś pytania obojęnie gdzie.

Wystarczy wpisać w google cannabis quiz albo cannabis college czy np marijuana quiz.

Jest z pięć tych co ja rozwiązywałem.

a co myslicie o napisanie oprucz tego do wiedzy ogulnej (historia, wykorzystanie, medycyna, działanie na organizm itd)

Opublikowano

w zaawansowanym poziomie ja bym dodal np.

wzor chemiczny THC (c21h30o2) jak nazywaja sie receptory z ktorymi laczy sie THC w organizmie , jaka substancja oprucz thc sie z nimi laczy w organizmie (anandamid) itp. z takiej wiedzy bardziej chemicznej

PozDRO

Opublikowano

w zaawansowanym poziomie ja bym dodal np.

wzor chemiczny THC (c21h30o2) jak nazywaja sie receptory z ktorymi laczy sie THC w organizmie , jaka substancja oprucz thc sie z nimi laczy w organizmie (anandamid) itp. z takiej wiedzy bardziej chemicznej

No, ale nie w teście o Uprawie ;]

Miałem 85%, ale to pewnie dlatego, że niektórych słówek nie znałem, a nie chciało mi si e otwierać słownika :wink:

Ja się tym zajmę jak popoprawiam 'krzaczki' w starych poradnikach na forum.

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+