Gość buka Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 hm przeczytalem pare tematow i mam pare pytan ...1.Co sadzicie o sklepie magicznemuchomory.pl jakies opinie na temat sklepu ?2.Jak wyglada sprawa z legalnoscia tego interesu czy trzeba jakos zabezpieczyc przesylke ?3.Czy jesli chodzi o ekstrakt x5 wystarczylby na rozbudzenie receptorow i na osiagniecie jakiegos tripa ?przyznaje nigdy nie mialem doczynienia z psychodelikami na codzien pale tylko marihuane
SoulJah Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 1. Sklep git 2. Sally jest nielegalna lepiej nie zamawiaj jej do Polski 3. Lepiej zacząć od suszu bo prawdopodobnie zmarnowałbyś ekstrakt
metalfan Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 3. Lepiej zacząć od suszu bo prawdopodobnie zmarnowałbyś ekstrakt Wszystko zależy od mocy extraktu i od głowy "szamana". Ostatnio koleżanka częściowo osiągnęła efekt po extrakcie x10 (ok. 100-150mg), były lekkie wizje, hm częściowo zatracenie tożsamości itd. Ja na początku żułem liścia, ze 3 razy paliłem susz i później jak za pierwszym razem paliłem extrakt x10 to nic nie poczułem konkretnego, no może lekkie zlewanie kolorów i czułem się jak na fazie po wódce. Dopiero za drugim razem poczułem moc tego ekstraktu Co do x5, kolega ze słabą głową najpierw raz palił susz, a później ekstrakt x5 i miał już kolorowe wizje.
Recommended Posts