Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Tworzenie muzyki

Recommended Posts

Opublikowano

Robie w FL studio. Do tego mastering w GW.

E:

Ktos umie robic T-paine'owe wokale? Czesto teraz tego uzywaja a tutorial jaki widzialem, po angielsku nie tlumaczy zbyt dobrze..

Opublikowano

próbowałem różne teksty dośpiewywać do kilku riddimow między innymi tego bless ya ;p

calkiem fajna zabawa :-)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Postanowilem zrobic remix "Rob co chcesz" Paktofoniki, no wiec sie Wam pochwale :) heh podklad w stylu psychodelic, bo jezeli chodzi o rap, to jak juz to raczej tego wole posluchac. Mialem tylko wokal Magika, wiec generalnie zrobilem pierwsza zwrotke ;) Napiszcie mi co o tym myślicie :peace:

/admin - link wygasł/ Musze jeszcze nad masteringiem popracowac, bo np. na sluchawkach dziwnie u mnie brzmi...a na normlanych glosnikach spoko. No ale coz... posluchajcie i wypowiedzcie sie :peace: a no i nie korzystalem z zadnych gotowych lopow. Perkusje, podklad basowy i reszte sam ukladalem.

Opublikowano

Bas, stopa i to uderzajace cos to przez sama sciezka perkusji, dodaj piszczaly :wink: :P Wokal zrob z lekkim reverb'em i opuznij lekko (25ms) z lewej to nie bedzie tak plasko. :)

FL wciaga! :peace:

Opublikowano

Witam!!

/admin - linki wygasły/

W sumie jeszcze są nie dociągnięte i bez wokalu ale chcę, żebyście powiedzieli co sądzicie, co jest ok a co nie?

Mam jeszcze kilka lepszych lub gorszych wypocin ale te są ostatnie.

Opublikowano

Słuchajcie, ja właśnie chciałem zacząć coś tam kręcić, ale nie wiem jaki program na początek cyknąć. Kumpel ma elektryka, a ja chęci :D. Poradzicie coś :D?

PS. Czytałem temat i widzę, że polecacie FL'a ale nie wiem czy do jakiegoś industrialnego rocka się będzie nadawał, bo jak wyżej wspomniałem jestem zielony :D

Opublikowano

Sensi , co to są "piszczały" ? najwyzsze perkusyjne? celowo nie dodawalem :razz: ale potem moze pokombinuje z tym. ByNdZeK, ja nie polecam FL'a. Sam tworze na Reasonie 4, a zaczynalem od Reasona 2 :D i polecam ten kombajn. Poza tym, ludzie jada troche FL'a za brzmienie. :peace:

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+