Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Diesel Ryder - Smoke Report

Recommended Posts

Opublikowano

DR z własnej uprawy na pestki, mało zapylony niktóre topy wręcz bez pestek... Kulki f2 od grzesia...

Moc 8/10 wchodzi nie tak szybko, upierdziela strasznie
zadowolenie z korby: 6/10
Zapach 9/10 baardzo piękny daje po nosie :) Nie jest to typowy skun
Smak 8/10 ... Wypłukane z nawozów, zostawał długo smaczek w ustach no ale paliliśmy z lodowego bonga no to nawet okropny towar po tym wchodzi jak maselko więc to niezbyt miarodajna opinia ;)
Dym...jak dym :) Spala się szybko...

Nie jest to typowy kiler no ale niezapylone topki juz ładnie kopią. Taki średniaczek z niego. Typowa kanapówa, ściągasz hita i przez pierwsze 30 minut ożywienie i jakieś chęci do robieni czegoś, później juz wgniata w fotel nie ma sie na nic siły, na drugi dzien straszny muł... na bnk nie jest to palenie do codziennego użytkowania. Przy półdniowym paleniu tego czegoś strasznie się zmęczyłem. Gastro rozpierdziela, odrazu następuje atak n lodówkę. Przydaje się browarek na niemałe suchoty...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Moc 9/10 - 3 buchy wysuszonego na szybko a ja już nie ogarniam :D

Zapach 9/10 ładny i bardzo intensywny

Smak 10/10 nie pamietam,no jak zioło smakuje :D

Dym 10/10 zero gryzienia,taki mmm :D

Popiół :nie pamietam

Hm,no dla mnie zioło bardzo dobre i mocne :) Sam sobie wybierałem czy chcę indicę czy sativę :D Przesiedziałem 20minut zawieszony z usmiechem na ryju i nie wiedziałem nawet o tym :D Wkręca się też fajnie,np o czarnym kocie że przez ulicę przebiegł itd :D Bardzo zajebiste hehe :D Następnego dnia,nie wiem czy to akurat po tym,straszny taki zjazd,mi sie spać chce i jestem jakiś otumaniony,ale nie wiem czy to przez tego DR'a. Pochodzenie zioła to miły kolega z forum :D

Joł pzdr

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Uprawiana Inddor/outdor - Indor

Zapach - Piękny, słodziutki, :ganja:

Smak - No musze przyznac ze zostaje w ustach mily posmak :joint:

Dym - Ściagasz chmure konkret to buch przypomina nam o sobie lekkim kaszlakiem :)

Popiół - Niestety nie pamietam :joint:

Działanie - Wchodzi powoli tak sobie idzie idzie powoli wlazi na Ciebie zaczynajac od nóg siada na ramieniu i opowiada kawaly takie zajebiste ze nic tylko sie smiac ale i jednoczesnie ma sie checi by cos wykminic. Są momenty ostrego odmuzdzenia cos w stylu "jak ja sie tu znalazlem... :D

Podsumowanie - Juz wiem co bedzie czestym gosciem u mnie w Boxie. Faza idealna da sie ją ogarnac a przy tym ostro sie posmiac a co najwazniejsze to jest przy tym zajebisty relax.

:blant:

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

A więc , tą odmianę stestowałem dzięki ZygFrydowi za co serdecznie dziękuję :joint::joint:

Moc : 8/10

Dym : Nie czuć wcale

Popiół : Nie wiem było ciemno a palony był blancik.

Działanie : Akurat takie jakie było mi potrzebne , czyli uczucię NAPRAWD? głębokiego odprężenia oraz niezła gadka 😎 a potem do tego browarek

Dodam jeszcze ,że faza w moim przypadku trwała jakieś 2h. Na pewno wrócę do tego palenia

• 3 miesiące temu...
  • 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Moc: 8

Zapach: 4/5

Dym: Bardzo gęsty, potrafi pogryźć.

Dla niektórych ta trawa okazała się za mocna. Na dwie osoby, 2 nabicia ze zwykłej fifki spokojnie wystarczą na kilka godzin fazy. Spokojnie dorównuje mocy mj którą sprzedają dilerzy. Wg. mnie nie może tego zabraknąć w żadnym ogródku outdoor.

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

a wiec tak , diesel ryder okazał się nie być tak mocną odmianą jak został opisany w necie , może dlatego że nie mial idealnych warunków, w kazdym razie moc oceniam 4/10 , klepie jak fajka. Niestety jest to odmiana ktora fajnie sie pali w malych iloscich , po 3 buszkach faza jest taka sama jak po 5 tlokoach a moze nawet lepsza bo nie ma takiej zamuly. wyglada ladnie i smierdzi , za smrod daje 10+++/10 , juebie jak niewiem az mnie to wkurza . NO i dym gryzie w gardzieł, może to dlatego że suszyło się i nie zwracałęm szczególnej uwagi na wilgoc tylko doplyw powietrza i ciemnei ( w boxie suszylo sie ). Ogolnie fajna fajka na jakis wypad , wystarczy 1 fifka naprawde nie oplaca sie jarac wiecej ale i tak zawsze do tego dochodzi. fajnie slucha sie muzy po niej i ogląda filmy ,ostrych pomp po niej nie ma tylko rozkminiki. pewnie duzo bledow zrobilem ale dzis 2 sztuki jzu zjaralem