Gość Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłupiałem już więc proszę was o pomoc.Jakiej płci są wg was te roślinki?Pierwsza:Druga:Trzecia:Czwarta:Skołowało mnie to, że nie wiem dokładnie ile roślinki już mają dni (dostałem sadzonki) i nie wiem też co to za odmiana.Krzaczki ułożone są w kolejności od najwyższego do najmniejszego. Najwyższy ma ok. 45 cm, drugi mniej więcej tak samo, a reszta jest odrobinę niższa.Z góry dzięki za pomoc P.S: Wiem, że to trochę za wcześnie, ale na 2/3 roślinkach zauważyłem jajka i nie wiem czy dobre mam podejrzenia. No bo raczej jajko by z damki nie zwisało przy rozgałęzieniach :/Jak trzeba będzie więcej zdjęć to mogę jeszcze zrobić. Nie widać chyba na zdjęciach pierwszej rośliny, ale u niej też zauważyłem jajka, chociaż na fotkach nic nie widać.. Cytuj
Ronaldo Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 Druga to facet z tego co widac, a reszta to nie wiem. Cytuj
dugimobile Opublikowano 23 Maja 2009 Opublikowano 23 Maja 2009 Czy mozecie mi podpowiedziec czy to jest oznaka plci? Jesli tak to jaka jest płeć??1 23 Cytuj
Gość Radzian Opublikowano 23 Maja 2009 Opublikowano 23 Maja 2009 dugimobile, wg mnie wszystkie babki :] Cytuj
h00tdog Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 moim zdaniem też jeszcze nie określiła się...choć jest jeden punkt który wzbudził moje zainteresowanie Cytuj
IwannaGrow Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 To jest jedna roślina ? Czy każda fotka przedstawia innego pomidora ? 1. Nic nie widać 2. Samica, ale jeszcze poczekaj. 3. Raczej laska będzie. Cytuj
golab Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 to 3 zdjęcia tej samej roślinki Cytuj
RasGicik Opublikowano 15 Grudnia 2010 Opublikowano 15 Grudnia 2010 /admin - link do youtube wygasł/ mam nadzieje ze to w czyms pomoze Cytuj
Recommended Posts