Skocz do zawartości
nasiona marihuany i konopi w thc-thc

growshop grower.com.pl

Recommended Posts

Opublikowano

czy taki nawóz na wegetacje 

Zastosowanie:

Stosować do roślin zaniedbanych i wymagających pilnej interwencji. Polecany dla osób które lubią często pielęgnować rośliny i widzieć jak pięknie rosną. Nawóz można stosować codziennie i nie grozi nam przenawożenie, a rośliny bujnie rosną co można zaobserwować codziennie przechadzając się alejkami. Nawożenie dolistne i doglebowe
Zalety stosowania: 
- Szybkie działanie i szybko widoczne efekty 
- Wysoko skoncentrowany nawóz 
- Wysoka wydajność - dawka 1 g na litr wody 
- 100% rozpuszczalny w wodzie 
- Bardzo dobrze przyswajany przez liście i korzenie
Zasada działania: 
Nawóz Magiczna Siła to koncentrat służący do przygotowania roztworu wodnego, który w wygodny sposób pozwala połączyć nawożenie z podlewaniem. Powstały roztwór jest łatwo przyswajalnym przez rośliny nawozem, który dzięki szybko działającym składnikom odżywczym wzmacnia i daje długotrwałe efekty. Poprawa kondycji jest widoczna już po pierwszym nawożeniu.

i jeszcze terra san do pomidorów tylko nie mogę znaleźć ale powiem co ma n-8 p-5 k-5 czy te nawozy dobre są na wegetacje?

• 1 rok później...
Opublikowano

skun91, radził bym Ci nie uzywac nawozów firmy SUBSTRAL bo sa to najczęsciej granulaty mineralne, które negatywnie działają na hay, smak palenia.

Opublikowano

KING, Czy nie lepiej jest kupić nawóz substral Burza Kwiatów? Jest on na flo i zapewnia obfite plony. Czy nie przeszkadza to że jest on stosowany do pelargoni kwiatów domowych i balkonowych. Czy nada się do ganji?

Z góry dziękuję za odpowiedź! :peace:

Opublikowano

Cilas, Nie ma różnicy czy będzie to nawóz do pelargoni itd liczy się jego skład, i stęrzenia NPK :D na weg roślina potrzebuje N (azot) na flo PK (potas,fosfor).

Nawóz który mi pokazałeś będzie sie nadawał na flo ale jak juz wspomniałem nie raz granulaty mineralne to lipa.

Ale jak chcesz go uzywać to używaj ale ja osobiście bym Ci to odradził.

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Wpisy na blogu

• Nowe tematy

• Nowe posty

• No całkiem fajnie poszłam. Szkoda, ze tak wolno idzie 🙂
    • Siemano👊 Wiecie co jest takie fajne polskie powiedzenie a mianowicie: to co masz zrobić jutro zrób dzisiaj 😉 i tak też czynię. Klamka zapadła i dziewczyny dzisiaj mają zmianę rozkłady dnia i lecimy z 12/12 bo nie ma na co czekać. W małym namiocie jak zobaczycie niżej dziewczyny ładnie odbiły i wypełniły większość siatki i z uwagi na to że tam oczka są około 10-15cm jak są bardziej rozciągnięte. Dlatego w jednym oku są po dwa,trzy szczyty. Laski miały zrobiony lekki lollipoping,tym bardziej w małym namiocie bo jeszcze nie mam dolnego mieszaka i nie dochodziło świeże powietrze a to ważna sprawa jest😁 VID_20250816_191003.mp4 VID_20250816_211321.mp4 Siemano👊 Wiecie co jest takie fajne polskie powiedzenie a mianowicie: to co masz zrobić jutro zrób dzisiaj 😉 i tak też czynię. Klamka zapadła i dziewczyny dzisiaj mają zmianę rozkłady dnia i lecimy z 12/12 bo nie ma na co czekać. W małym namiocie jak zobaczycie niżej dziewczyny ładnie odbiły i wypełniły większość siatki i z uwagi na to że tam oczka są około 10-15cm jak są bardziej rozciągnięte. Dlatego w jednym oku są po dwa,trzy szczyty. Laski miały zrobiony lekki lollipoping,tym bardziej w małym namiocie bo jeszcze nie mam dolnego mieszaka i nie dochodziło świeże powietrze a to ważna sprawa jest😁 VID_20250816_191003.mp4 Siemano👊 Wiecie co jest takie fajne polskie powiedzenie a mianowicie: to co masz zrobić jutro zrób dzisiaj 😉 i tak też czynię. Klamka zapadła i dziewczyny dzisiaj mają zmianę rozkłady dnia i lecimy z 12/12 bo nie ma na co czekać. W małym namiocie jak zobaczycie niżej dziewczyny ładnie odbiły i wypełniły większość siatki i z uwagi na to że tam oczka są około 10-15cm jak są bardziej rozciągnięte. Dlatego w jednym oku są po dwa,trzy szczyty. Laski miały zrobiony lekki lollipoping,tym bardziej w małym namiocie bo jeszcze nie mam dolnego mieszaka i nie dochodziło świeże powietrze a to ważna sprawa jest😁 VID_20250816_191003.mp4 Siemano👊 Wiecie co jest takie fajne polskie powiedzenie a mianowicie: to co masz zrobić jutro zrób dzisiaj 😉 i tak też czynię. Klamka zapadła i dziewczyny dzisiaj mają zmianę rozkłady dnia i lecimy z 12/12 bo nie ma na co czekać. W małym namiocie jak zobaczycie niżej dziewczyny ładnie odbiły i wypełniły większość siatki i z uwagi na to że tam oczka są około 10-15cm jak są bardziej rozciągnięte. Dlatego w jednym oku są po dwa,trzy szczyty. Laski miały zrobiony lekki lollipoping,tym bardziej w małym namiocie bo jeszcze nie mam dolnego mieszaka i nie dochodziło świeże powietrze a to ważna sprawa jest😁 VID_20250816_191003.mp4 Siemano👊 Wiecie co jest takie fajne polskie powiedzenie a mianowicie: to co masz zrobić jutro zrób dzisiaj 😉 i tak też czynię. Klamka zapadła i dziewczyny dzisiaj mają zmianę rozkłady dnia i lecimy z 12/12 bo nie ma na co czekać. W małym namiocie jak zobaczycie niżej dziewczyny ładnie odbiły i wypełniły większość siatki i z uwagi na to że tam oczka są około 10-15cm jak są bardziej rozciągnięte. Dlatego w jednym oku są po dwa,trzy szczyty. Laski miały zrobiony lekki lollipoping,tym bardziej w małym namiocie bo jeszcze nie mam dolnego mieszaka i nie dochodziło świeże powietrze a to ważna sprawa jest😁 VID_20250816_191003.mp4 Siemano👊 Wiecie co jest takie fajne polskie powiedzenie a mianowicie: to co masz zrobić jutro zrób dzisiaj 😉 i tak też czynię. Klamka zapadła i dziewczyny dzisiaj mają zmianę rozkłady dnia i lecimy z 12/12 bo nie ma na co czekać. W małym namiocie jak zobaczycie niżej dziewczyny ładnie odbiły i wypełniły większość siatki i z uwagi na to że tam oczka są około 10-15cm jak są bardziej rozciągnięte. Dlatego w jednym oku są po dwa,trzy szczyty. Laski miały zrobiony lekki lollipoping,tym bardziej w małym namiocie bo jeszcze nie mam dolnego mieszaka i nie dochodziło świeże powietrze a to ważna sprawa jest😁 VID_20250816_191003.mp4 Siemano👊 Wiecie co jest takie fajne polskie powiedzenie a mianowicie: to co masz zrobić jutro zrób dzisiaj 😉 i tak też czynię. Klamka zapadła i dziewczyny dzisiaj mają zmianę rozkłady dnia i lecimy z 12/12 bo nie ma na co czekać. W małym namiocie jak zobaczycie niżej dziewczyny ładnie odbiły i wypełniły większość siatki i z uwagi na to że tam oczka są około 10-15cm jak są bardziej rozciągnięte. Dlatego w jednym oku są po dwa,trzy szczyty. Laski miały zrobiony lekki lollipoping,tym bardziej w małym namiocie bo jeszcze nie mam dolnego mieszaka i nie dochodziło świeże powietrze a to ważna sprawa jest😁 VID_20250816_191003.mp4 Siemano👊 Wiecie co jest takie fajne polskie powiedzenie a mianowicie: to co masz zrobić jutro zrób dzisiaj 😉 i tak też czynię. Klamka zapadła i dziewczyny dzisiaj mają zmianę rozkłady dnia i lecimy z 12/12 bo nie ma na co czekać. W małym namiocie jak zobaczycie niżej dziewczyny ładnie odbiły i wypełniły większość siatki i z uwagi na to że tam oczka są około 10-15cm jak są bardziej rozciągnięte. Dlatego w jednym oku są po dwa,trzy szczyty. Laski miały zrobiony lekki lollipoping,tym bardziej w małym namiocie bo jeszcze nie mam dolnego mieszaka i nie dochodziło świeże powietrze a to ważna sprawa jest😁 VID_20250816_191003.mp4
    • Siemano👊 Wiecie co jest takie fajne polskie powiedzenie a mianowicie: to co masz zrobić jutro zrób dzisiaj 😉 i tak też czynię. Klamka zapadła i dziewczyny dzisiaj mają zmianę rozkłady dnia i lecimy z 12/12 bo nie ma na co czekać. W małym namiocie jak zobaczycie niżej dziewczyny ładnie odbiły i wypełniły większość siatki i z uwagi na to że tam oczka są około 10-15cm jak są bardziej rozciągnięte. Dlatego w jednym oku są po dwa,trzy szczyty. Laski miały zrobiony lekki lollipoping,tym bardziej w małym namiocie bo jeszcze nie mam dolnego mieszaka i nie dochodziło świeże powietrze a to ważna sprawa. VID_20250816_191003.mp4 VID_20250816_210009.mp4 Siemano👊 Wiecie co jest takie fajne polskie powiedzenie a mianowicie: to co masz zrobić jutro zrób dzisiaj 😉 i tak też czynię. Klamka zapadła i dziewczyny dzisiaj mają zmianę rozkłady dnia i lecimy z 12/12 bo nie ma na co czekać. W małym namiocie jak zobaczycie niżej dziewczyny ładnie odbiły i wypełniły większość siatki i z uwagi na to że tam oczka są około 10-15cm jak są bardziej rozciągnięte. Dlatego w jednym oku są po dwa,trzy szczyty. Laski miały zrobiony lekki lollipoping,tym bardziej w małym namiocie bo jeszcze nie mam dolnego mieszaka i nie dochodziło świeże powietrze a to ważna sprawa. VID_20250816_191003.mp4 Siemano👊 Wiecie co jest takie fajne polskie powiedzenie a mianowicie: to co masz zrobić jutro zrób dzisiaj 😉 i tak też czynię. Klamka zapadła i dziewczyny dzisiaj mają zmianę rozkłady dnia i lecimy z 12/12 bo nie ma na co czekać. W małym namiocie jak zobaczycie niżej dziewczyny ładnie odbiły i wypełniły większość siatki i z uwagi na to że tam oczka są około 10-15cm jak są bardziej rozciągnięte. Dlatego w jednym oku są po dwa,trzy szczyty. Laski miały zrobiony lekki lollipoping,tym bardziej w małym namiocie bo jeszcze nie mam dolnego mieszaka i nie dochodziło świeże powietrze a to ważna sprawa. VID_20250816_191003.mp4 Siemano👊 Wiecie co jest takie fajne polskie powiedzenie a mianowicie: to co masz zrobić jutro zrób dzisiaj 😉 i tak też czynię. Klamka zapadła i dziewczyny dzisiaj mają zmianę rozkłady dnia i lecimy z 12/12 bo nie ma na co czekać. W małym namiocie jak zobaczycie niżej dziewczyny ładnie odbiły i wypełniły większość siatki i z uwagi na to że tam oczka są około 10-15cm jak są bardziej rozciągnięte. Dlatego w jednym oku są po dwa,trzy szczyty. Laski miały zrobiony lekki lollipoping,tym bardziej w małym namiocie bo jeszcze nie mam dolnego mieszaka i nie dochodziło świeże powietrze a to ważna sprawa. VID_20250816_191003.mp4
    • Ale ładnie poszła i widać że zaczyna puchnąć już doc dobrze do tego wyraźnie widać że nic się z nią nie dzieje👍😁 good Job 😉 ja swoje przełączam dzisiaj w obu 😉😁
    • Siema. Czas na mały update. Mamy dzień 98. Rośnie w zasadzie bez problemów. Trochę wolno dojrzewa. Dostała już 2 razy overdrive i teraz tylko to będzie dostawała przez najbliższe dwa tygodnie. A za dwa tygodnie flawless finish i ścinka. Pewnie można by było ja dłużej potrzymać żeby bardziej dojrzała, ale to i tak już dług trwa i jak zetnę ją za 3 tygodnie to będzie prawie 120 dni. Jednak 6 tygodniowy weg trochę wydłuża cały cykl życia rośliny. Myślę, czy na następny raz nie dać jakiegoś automata, np. auto banana blaze od dutch passion.
  • Gallery Statistics

• Images
      64.7 tys.
    • Comments
      1.3 tys.
    • Albums
      1.9 tys.

Latest Image
    Przez kolober,
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+