Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Recommended Posts

• Replies 299
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Opublikowano

panowie a trainspoting?? przecież to mistrzostwo świata mam orginał.. dla mnie to najbardziej normalny film moi rodzice go nawet oglądali
nie jest o :ganja: naprawde polecam i jestem zaszokowany ze nie ma go zaraz koło przekatowanego Requem dla snu

Opublikowano

rookie, Trainspotting byl juz wyzej wymieniony dlatego sam nie podawalem juz tego tytulu no ale masz racje to mistrzostwo :D moim zdaniem nawet lepszy od Requem dla snu

polecam wsztstkim! :D

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

"Clerks", "Clerks II"- mistrzostwo jeśli chodzi o komedie.. (myslę, że Cichy Bob wie OCB). :D

A z poważniejszych klimatów, to filmy Nolana ("Memento", "Prestiż", "Bezsenność"), bo ich zakończenie zawsze różni się od tego jakie układasz sobie w głowie podczas oglądania.

I co najważniejsze to zakonczenie jego filmów to zawsze temat na głębszą rozkminkę.. :zmiazdzony:

Opublikowano

"Nie zadzieraj z fryzjerem" - fessschca, nie polecam. Film kompletnie denny, nawet nie jest zabawny... Choć mi się podobał :D Ale to raczej za sprawą, że byłem na nim z dziewczyną.... :wink:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam wszystkich , jestem od niedawna uzytkownikiem forum , od jakiegos czasu przegladam regularnie forum i postanowilem zaczac sie udzielac , tak wiec na poczatku chialem sie przywitac z wszystkim forumowiczami :elo: Jezeli posta zamiescielem w zlym dziale to prosze admina o przeniesienie i z gory sory za problem :oops:

Jak w temacie naipsalem chialem tutaj umiescic moje spostrzezenia i dywagacje na temat swiata i jarania :razz: <dosc powaznie to brzmi > Nie wiem jak reszta osob palacych ale w moim mniemaniu wydaje mi sie ze jestem bardziej swiadomy wielu spraw miedzy innymi dzieki ganji , czytam sporo i interesuje sie dokumentami i dlatego podaje tutaj nazwy dokumentow ktore polecam wam do obejzenia i prosze o jakies spostrzezenia , swoje opinie na temat tego co w tych dokumentach jest zawarte i czy macie podobne rozkminki jak ja :D

Pierwszym dokumentem jaki chialbym polecic jest film Zeitgeist do ktorego linka podaje nizej , mozna go obejrzec przez neta , jak rowniez sobie pobrac , najlepiej z torrentów

Jest to czesc pierwsza i nizej daje linka do 2 czesci filmu Zeitgeist

Koeljnym filmem jaki polecam to tzw "ezoteryczne plany" Nie podaje tutaj linka bo wystarczy wpisac to stwierdzenie na youtube i wyskoczy nam film podzielony na 13czesci z polskimi napisami.

Odemnie to tyle czekam na odpowiedzi , licze na jakies spostrzezenia i zazarta dyskusje.

Bless ya! :ganja:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
"Nie zadzieraj z fryzjerem" - fessschca, nie polecam. Film kompletnie denny, nawet nie jest zabawny... Choć mi się podobał :D Ale to raczej za sprawą, że byłem na nim z dziewczyną.... :wink:

Są gusta i guściki. Mi się ten "denny" humor podoba.

Wczoraj oglądałem "Dziewczyna mojego kumpla", komedia romantyczna w której jest dużo zabawnych tekstów i scen :D Polecam

Ostatnio oglądałem też Harold & Kumar (2) a zaraz wciągam 1....

Druga część jest zajebista :)

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+