Za który zapłaciłem , weź zachowuj się chłopie, to jest forum a nie twoje slamsy !
Sprzęt jak sprzęt, zapłacone i obiecane, a jak widać dla ciebie słowo nic nie znaczy. Zrób coś pożytecznego i swoje wywody załatwiaj na PW, bo i tak te posty będą skasowane. Ale Ty tego nie zrozumiesz, czytasz i się uczysz , a widać dalej nic nie rozumiesz.
Kultura w twoim przypadku to abstrakcja.
No i mamy koniec 😄 nieszczęsna relacja ujrzała światło , bądź wpakowała się w słoiki. Niby mogłem jeszcze suszyć, ale tak krystaliczne i kruche , że wrzuciłem do słoików . 134 i 22 z pierwszej. Szału nie ma w ilości, moje błędy i brak czasu, ale za to moc powala. Wcześniej skubane ale liczmy 156g z 4 krzaczków. Jak dla mnie wynik wystarczający .
Muszę przyznać , że genetyka nie klamie. Zobaczymy na ile starczy. Jutro, bądź pojutrze posadzę nowe maluszki. Mix z thc-thc.com 😉
Wrzucę jeszcze ile wyszło z tej oddanej roślinki, tego mikrusa.
Nie ma się czym chwalić 😉 mimo braku czasu i siły wyszło mocne rozluźnienie. 50g z krzaka z minimalnym treningiem , brakiem czasu i kilkoma błędami, liczy się jakość , nie ilość ! A ta jest mega !