cheton Opublikowano 21 Listopada 2007 Opublikowano 21 Listopada 2007 Piszcie co wiecie o odmianie, jakies wlasne spostrzezenia co do niej.Moze ktos uprawial?Nadaje sie pod polskie sloneczko?Flowering time: 56-64 daysOutside cultivationSativa/Indica mixYield: 1 till 1 ½ kilo per plant is possible.Bardzo duzy zbior mozna uzyskac z jednej rosliny, ale to chyba nie u nas.
mooniek13 Opublikowano 27 Maja 2008 Opublikowano 27 Maja 2008 pamiętam jak 4 lata temu zacząłem się interesowac cannabis to ta odmianka mnie zainteresowała bo było podane, że może dorastac do 3 metrów na dworze i tylko tyle pamiętam, a zapamiętałem bo mam szajbę na wysokie rosliny, nawet nie pamiętam jaki seedbank ją produkował. A teraz jakoś własnie ślad po niej zaginął
cheton Opublikowano 28 Maja 2008 Autor Opublikowano 28 Maja 2008 nawet nie pamiętam jaki seedbank ją produkował Sativa Seedbank
creative25 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Z tego co slyszalem to jest to wczesna sativa podobno dochodzi wczesniej niz easy sativa
cheton Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Z tego co slyszalem to jest to wczesna sativa podobno dochodzi wczesniej niz easy sativa Malo prawdopodobne, zwazajac na to, iz okres jej kwitnienia jest dluzszy.No, ale zobaczymy jak to bedzie w praktyce.
Recommended Posts