-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Macky · Opublikowano
Kolejną gówno burzę będę kasował, nie jest to potrzebne. -
Przez Hokej410 · Opublikowano
I jak tam urządzenie? Działa? Fajnie byłoby mieć takie coś. -
Przez Hokej410 · Opublikowano
Chamstwo i ego wyjebane w kosmos. Kiedyś byłem na nasionach konopi. Jak padło, długo nie udzielałem się na forach. Później robiłem podejście do hasza, ale admin to jakiś psychopata. Szukam miejsca dla siebie i postanowiłem tutaj zajrzeć. Szkoda, że tak mało się dzieje. -
Przez Yapa420 · Opublikowano
Ah te zawistne forum haszysz, może znowu ktoś im bazę danych kroi i za chwilę obciążą tym jakiś sklep 🤣😂 "to nie my to oni" Na tym zjeb*** forum haszysz oni sami (administracja i moderacja) się okradają i nawet nikt nie wie kto jest właścicielem i głównym administratorem forum. Polecam ciekawy temacik napisany przez byłego moderatora czy tam administratora tamtego forum: https://forum.haszysz.info/viewtopic.php?t=402 Ogólnie zwykli ludzie są tam fajni lub byli bo większość odeszła z tamtego forum, przez chamstwo modów i ciągłe niejasności co do bezpieczeństwa na tamtym forum. -
Przez User420 · Opublikowano
Mam aktualnie Super Boof z Farmy Barneya w boxie, jakieś 3 tygodnie do kosy. Zapowiada się spoko palenie.
-
-
Gallery Statistics

Recommended Posts