Skocz do zawartości
nasiona konopi thc-thc.pl

sklep i producent nasion marihuany seedbay

Recommended Posts

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Wesoły Ogród Aliena napisał(a):

Tu jeszcze tylko wstawiam opis odmian i link do dzisiejszego filmu 😉

1786289235177.png

Banana Blaze miałem i bardzo dobrze wspominam jakość jak i plon. Brakuje ci lampy doświetlającej od spodu i żadne odrosty nie będą już wycinane bo ładnie uformują się w pełnowartościowe topy.

Edytowane przez Men_of_Rust
  • Like 1
Opublikowano
21 minut temu, Men_of_Rust napisał(a):

Banana Blaze miałem i bardzo dobrze wspominam jakość jak i plon. Brakuje ci lampy doświetlającej od spodu i żadne odrosty nie będą już wycinane bo ładnie uformują się w pełnowartościowe topy.

Siemasz 👊 

Tak wiem z tą lampą ale w ostatnim czasie trochę wyczerpałem budżet 😅 wiesz wakacje i małemu jeszcze hulajnogę elektryczną obiecałem ta kukirina i wyszukałem się z sosu. A uprawami samymi nie żyjemy 😅 i gadałem z moją prowadzącą z spider farmera i oni teraz kładą nacisk na cały ekosystem. Dlatego po tym filmie co dzisiaj zrobiłem i po weryfikacji czy jest zgodny z ich oczekiwaniami tak jak pierwszy to mają dosłać nawadnianie kropelkowe i sensory gleby. A oświetlenia nie mieli w swojej ofercie sponsorskiej 😅 ale przy następnej umowie chcę właśnie położyć nacisk na oświetlenie i powiększyć boxa do 1,5×1,5m² i dołożyć taką lampę jak mam i spody właśnie i przy projekcie Barney`s Farm dać czadu z czterema roślinami 💚 💪 

Opublikowano
44 minuty temu, Wesoły Ogród Aliena napisał(a):

Podobno mega odmiany i dał bym dwie takie i dwie takie w donicach albo tych co mam 39l albo 50l i myślę o dżdżownicach ale to już chyba ci pisałem 😉

PXL_20260809_172801681.MP.jpg

To ja dorzucę od siebie odmianę rozmiarów XXL,ja dwie ledwie zmieściłem w boxie 2.5 m2 🤣. A te dwie od Sensiseeds z drugiego foto polecam spróbować dla smaku bo obie odmiany są niesamowicie bogate w doznania smakowe. Nie mam foto z tych upraw pod ręką ale jak znajdę to wrzucę jako ciekawostkę.

IMG_20260809_201320974_HDR.jpg

IMG_20260809_201347358_HDR.jpg