-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Wojtek114 · Opublikowano
Okej zaproponuj mi jakiś nawilżacz który powinienem kupić w rozsądnej cenie jak na razie mam 4 boxy piąty metr 20 hps do mnie jedzie. Nie interesuje tylko hurt jestem początkujący stawiam swoje pierwsze kroki. Wasza pomoc będzie dla mnie bardzo cenna ważna zawsze wam podziękuję może kiedyś zapalimy wspólnego macha. -
Przez Wesoły Ogród Aliena · Opublikowano
I jeżeli chciał byś pełnej automatyki to polecam kontroler GGS lub listwę AC5 lub AC10 które pozwalają sterować wszystkim przez aplikację Spider Farmer. -
Przez Wesoły Ogród Aliena · Opublikowano
Elo👊 wiesz co nawilżacz powinien być w każdym boxe, dlatego że pewnie masz za suche powietrze i rośliny się stresują a przy auto jest szczególnie ważne żeby rozwijały się bezstresowo. Wilgotność na początku powinieneś trzymać od 70% do nawet 80% jeżeli nie masz jeszcze nawilżaczy zawsze możesz rozwiesić mokre ręczniki też coś pomoże. I uważaj na pestki od tego gościa bo to oszust. Seedbanki które są wystawione od lat osiemdziesiątych nie mają tyle odmian co niby on wyselekcjonował 😅 Ale widzę że masz pestki od THC-THC, Barney,s farm, akseeds i seedbay tak że spoko 👍 -
Przez Wojtek114 · Opublikowano
W trzech boksach jest AK 2.0 zł auto. W sumie 10 nasion trafiło do ziemi. Używam biolight mix 😉 do tego były w wodzie prawie 24 godziny
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.3 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts