Skocz do zawartości
nasiona marihuany i konopi w thc-thc

growshop grower.com.pl

Recommended Posts

Opublikowano

Witajcie! 

Po wielu latach przeglądania forum i zdobywania wiedzy teoretycznej nadszedł czas na debiut!
Jest to moja pierwsza uprawa i pierwsza relacja. Teoria zawsze będzie jednak teorią, także wszelkiego rodzaju sugestie, porady czy tipy będą mile widziane! 

Box: Zestaw od Spider Farmer 70x70x160cm z lampą, wyciąg z filtrem węglowym, wiatraczkiem i kontrolerem GGS. 

Lampa: Spider Farmer SF-1000

Pestki: Orange bud, Amsterdam Amnesia, Desfran, Think Fast - wszystkie od Dutch Passion. 

Ziemia: Biobizz lightmix 

Nawozy: Zestaw Biobizz - RootJuice, Fishmix, Bio grow, Bio bloom, Top max

Dzisiaj (07.03) pestki poszły do ziemi. Podlałem filtrowaną wodą, nie za mocno. 
Temperatura w boxie: ok 28st. 
WIlgotność: 74,6%
Lampa na wysokości 55cm, 25% mocy, tryb 18/6.

Planuje zastosować metode SCROG także chcę wydłużyć wega do 8-10tyg + trening (Jeszcze się zastanawiam jaki).

Zachęcam gorąco do komentowania! 

Pozdrawiam!

g1.jpeg

g2.jpeg

g3.jpeg

g4.jpeg

g5.jpeg

g6.jpeg

g7.jpeg

• Upvote 2
Opublikowano

Siema.

Spoko zestaw.

8-10 tygodni wega to dość długo. Myślę, że 6 w zupełności wystarczy. Przytnij je tak żeby miały te 4 główne odrosty. Rozprowadź ładnie pod siatką po całej powierzchni. Jak już się pędy przebiją przez siatkę tak, że będziesz miał taki ładny gęsty trawnik to przełącz na kwitnienie. Myślę, że 6 tygodni powinno starczyć.

Jak duże doniczki?