Skocz do zawartości
nasiona marihuany i konopi w thc-thc

growshop grower.com.pl

Recommended Posts

Opublikowano
1 minutę temu, Wesoły Ogród Aliena napisał(a):

Ty jedna jedyną uprawę wyjebałem i jak byś z chciał wiedzieć to uprawiam dwa lata i czego ty nie rozumiesz? Jak by wszystkie nawozy były tak samo wydajne to ludzie nie szukali by innych rozwiązań. A do tego że ty eksperymentujesz z uprawą no to najbardziej widać po twoich uprawach🤣🤣🤣🤣 tyle z twoich eksperymentów wyszło że masz syf w błocie i truskawki z pomidorami🤣🤣🤣🤣🤣

Wystarczy poczytać forum i widać 50% upraw w koszu od Ciebie. Szkoda ten temat spamować na Twoje Ego. Sam pisałeś do mnie w ubiegłe wakacje  , że w maju zacząłeś uprawiać, to mamy rok, a nie dwa . 

Różnimy się bardzo dużo koliber , ja się uczę , Ty powtarzasz . GPT był twoim nauczycielem rok temu. Sam mi go poleciłeś. Widać dalej używasz, ale chyba raczej się nie przyznasz. 

Moja uprawa to bagno ? Dziwne bo obecnie RH wychodzi 45-50% przy takim ekosystemie. Zresztą opinii na moje uprawy dawaj w moich tematach. Trochę porządku chłopcze. 

• Haha 1
Opublikowano
7 minut temu, szczurek10 napisał(a):

Zobacz endriu używam cały czas root booster od bio bizz miałem w poprzedniej uprawie mam go i w tej i zobacz co dodatki od Ghe zrobiły z korzeniami w bio bizz można o tym pomarzyć 

IMG_6335.jpeg

I dodatkowo Ghe są tańsze od bio bizz 

Korzeni raczej nie będziesz palić 😄

Nie ma idealnego nawozu, ale można prawie że idelnie nawozić. 

Opublikowano
11 minut temu, Wesoły Ogród Aliena napisał(a):

Ty jedna jedyną uprawę wyjebałem i jak byś z chciał wiedzieć to uprawiam dwa lata i czego ty nie rozumiesz? Jak by wszystkie nawozy były tak samo wydajne to ludzie nie szukali by innych rozwiązań. A do tego że ty eksperymentujesz z uprawą no to najbardziej widać po twoich uprawach🤣🤣🤣🤣 tyle z twoich eksperymentów wyszło że masz syf w boxie i truskawki z pomidorami🤣🤣🤣🤣🤣

On tego nie rozumie bo tam chyba jakieś ograniczenie umysłowe się wjebało 🤣🤣🤣👊

Ograniczenia umysłowe masz od dawna, co widać po sposobie wypowiedzi . W sumie do tego trzeba posiadać jakiś umysł.  Znawca od wyrzuconych roślin do kosza. U mnie poleciała tylko 1 , bo się okazała być sezonową, a nie automatem. 

To ile roślin wyrzuciłeś już ? Na forum nic nie znika. 

Opublikowano
W dniu 19.05.2026 o 16:30, Wesoły Ogród Aliena napisał(a):

Mówiłem od początku że ten cały biobizz jest przereklamowany a np. w Stanach Zjednoczonych nawet nie wiedzą że istnieje taka firma😅 tam Fox farm lub TA Terra Aquatica.

Normalne ze w stanach nie używają biobizz czy plagron bo nie opłaca sie importować cos co juz jest. Nawozy biologiczne nie różnią sie prawie niczym. Tylko trzeba umieć z nich korzystać. I trzeba mierzyć ph!. Teraz mi wytłumacz dlaczego biobizz dla ciebie jest przereklamowany? Skoro cenę ma git a w nim jest to samo co w innych nawozić biologicznych. Piszesz ze z nawozami jest coś nie tak a z kilkunastu fotorelacji moze z 4 doprowadziłeś do końca. Korzystasz z AI ale nie masz podstawowej wiedzy. Dlatego tyle wyrzucasz do śmieci. Wprowadzasz ludzi w błąd a przez swoją aeogancje kilka osob stąd odeszło tak samo jak i ja. Szkoda bo moglbym dzielić sie swoim doświadczeniem i pomagać wielu growerom.

20260521_191932(1).jpg

20260521_190728(1).jpg

20260521_190539(1).jpg

20260521_185655(1).jpg

20260519_121938(1).jpg

20260519_121935(1).jpg

• Thanks 1
  • Haha 1
  • Upvote 1
Opublikowano
4 minuty temu, BezPrzypaluPL napisał(a):

Normalne ze w stanach nie używają biobizz czy plagron bo nie opłaca sie importować cos co juz jest. Nawozy biologiczne nie różnią sie prawie niczym. Tylko trzeba umieć z nich korzystać. I trzeba mierzyć ph!. Teraz mi wytłumacz dlaczego biobizz dla ciebie jest przereklamowany? Skoro cenę ma git a w nim jest to samo co w innych nawozić biologicznych. Piszesz ze z nawozami jest coś nie tak a z kilkunastu fotorelacji moze z 4 doprowadziłeś do końca. Korzystasz z AI ale nie masz podstawowej wiedzy. Dlatego tyle wyrzucasz do śmieci. Wprowadzasz ludzi w błąd a przez swoją aeogancje kilka osob stąd odeszło tak samo jak i ja. Szkoda bo moglbym dzielić sie swoim doświadczeniem i pomagać wielu growerom.

20260521_191932(1).jpg

20260521_190728(1).jpg

20260521_190539(1).jpg

20260521_185655(1).jpg

20260519_121938(1).jpg

20260519_121935(1).jpg

Jest jeszcze szansa na tym forum, jak pseudo growerzy schowają swoje ego. 

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano
22 minuty temu, BezPrzypaluPL napisał(a):

20260521_191932(1).jpg

20260521_190728(1).jpg

20260521_190539(1).jpg

20260521_185655(1).jpg

20260519_121938(1).jpg

20260519_121935(1).jpg

1. Pochodzenie i skład (Co jest w butelce?)Biobizz (linia główna): Bazuje głównie na melasie z buraków cukrowych (vinasse) oraz ekstraktach roślinnych i mączkach (np. rybnych w Fish-Mix). Składniki te zawierają bardzo dużo złożonych cukrów.Terra Aquatica (seria Pro Organic): Wykorzystuje unikalne źródła, w tym ekstrakty z alfalfa (lucerny), mączki ze skał wulkanicznych, kwasy humusowe oraz organiczne związki boru. Nie zawiera ciężkiej, lepkiej melasy cukrowej.2. Rozpuszczalność i zachowanie w bioponice (Kluczowa różnica)Biobizz: To organiczna linia stworzona historycznie do ziemi. Cząsteczki nawozu są duże i lepkie. W zbiorniku wodnym (bioponice) Biobizz ma tendencję do karmelizacji i tworzenia śluzowatego osadu. Bakterie mają problem z szybkim rozłożeniem tak gęstej materii w wodzie, co prowadzi do gnicia.Terra Aquatica Pro Organic: To linia organiczna stworzona od podstaw z myślą o hydroponice (czyli właśnie do bioponiki). Przechodzi proces specjalnej filtracji i rafinacji. Nawóz jest rzadki, niemal całkowicie rozpuszcza się w wodzie i nie tworzy lepkiego biofilmu na ściankach zbiornika.3. Sposób działania mikroorganizmówBiobizz: Wymaga ogromnej populacji bakterii w podłożu, aby rozbić gęstą melasę na formy mineralne. W wodzie proces ten zachodzi zbyt wolno, przez co pożywka "kwaśnieje" w ciągu 24-48 godzin.Terra Aquatica Pro Organic: Składniki są dobrane tak, aby były łatwo dostępne dla mikroorganizmów wodnych (takich jak Trichoderma). Bakterie w bioponice błyskawicznie zamieniają ten nawóz w formę przyswajalną dla korzeni, co pozwala utrzymać stabilną pożywkę w zbiorniku nawet przez 1-2 tygodnie.4. Prostota stosowania (Liczba butelek)Biobizz: Aby uzyskać pełny profil, musisz mieszać bazę (Bio-Grow + Bio-Bloom) z dodatkami (Bio-Heaven, Top-Max, Acti-Vera).Terra Aquatica Pro Organic: To prosty, kompletny system dwuskładnikowy – Pro Organic Grow (na wzrost) oraz Pro Organic Bloom (na kwitnienie). Wszystkie niezbędne mikroelementy i kwasy organiczne są już zamknięte w tych dwóch butelkach. 

Proszę bardzo to jest różnica i nie puszczę mi że to to samo!!!

18 minut temu, EndriuBp napisał(a):

Jest jeszcze szansa na tym forum, jak pseudo growerzy schowają swoje ego. 

No tak czyli ty i wiadomo lekarz kazał przytakiwać. 

Opublikowano
35 minut temu, EndriuBp napisał(a):

Wystarczy poczytać forum i widać 50% upraw w koszu od Ciebie. Szkoda ten temat spamować na Twoje Ego. Sam pisałeś do mnie w ubiegłe wakacje  , że w maju zacząłeś uprawiać, to mamy rok, a nie dwa . 

Różnimy się bardzo dużo koliber , ja się uczę , Ty powtarzasz . GPT był twoim nauczycielem rok temu. Sam mi go poleciłeś. Widać dalej używasz, ale chyba raczej się nie przyznasz. 

Moja uprawa to bagno ? Dziwne bo obecnie RH wychodzi 45-50% przy takim ekosystemie. Zresztą opinii na moje uprawy dawaj w moich tematach. Trochę porządku chłopcze. 

Pokaż mi te relację i każda jedna jest dokończona oprócz jednej z automatami. 

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, Wesoły Ogród Aliena napisał(a):

1. Pochodzenie i skład (Co jest w butelce?)Biobizz (linia główna): Bazuje głównie na melasie z buraków cukrowych (vinasse) oraz ekstraktach roślinnych i mączkach (np. rybnych w Fish-Mix). Składniki te zawierają bardzo dużo złożonych cukrów.Terra Aquatica (seria Pro Organic): Wykorzystuje unikalne źródła, w tym ekstrakty z alfalfa (lucerny), mączki ze skał wulkanicznych, kwasy humusowe oraz organiczne związki boru. Nie zawiera ciężkiej, lepkiej melasy cukrowej.2. Rozpuszczalność i zachowanie w bioponice (Kluczowa różnica)Biobizz: To organiczna linia stworzona historycznie do ziemi. Cząsteczki nawozu są duże i lepkie. W zbiorniku wodnym (bioponice) Biobizz ma tendencję do karmelizacji i tworzenia śluzowatego osadu. Bakterie mają problem z szybkim rozłożeniem tak gęstej materii w wodzie, co prowadzi do gnicia.Terra Aquatica Pro Organic: To linia organiczna stworzona od podstaw z myślą o hydroponice (czyli właśnie do bioponiki). Przechodzi proces specjalnej filtracji i rafinacji. Nawóz jest rzadki, niemal całkowicie rozpuszcza się w wodzie i nie tworzy lepkiego biofilmu na ściankach zbiornika.3. Sposób działania mikroorganizmówBiobizz: Wymaga ogromnej populacji bakterii w podłożu, aby rozbić gęstą melasę na formy mineralne. W wodzie proces ten zachodzi zbyt wolno, przez co pożywka "kwaśnieje" w ciągu 24-48 godzin.Terra Aquatica Pro Organic: Składniki są dobrane tak, aby były łatwo dostępne dla mikroorganizmów wodnych (takich jak Trichoderma). Bakterie w bioponice błyskawicznie zamieniają ten nawóz w formę przyswajalną dla korzeni, co pozwala utrzymać stabilną pożywkę w zbiorniku nawet przez 1-2 tygodnie.4. Prostota stosowania (Liczba butelek)Biobizz: Aby uzyskać pełny profil, musisz mieszać bazę (Bio-Grow + Bio-Bloom) z dodatkami (Bio-Heaven, Top-Max, Acti-Vera).Terra Aquatica Pro Organic: To prosty, kompletny system dwuskładnikowy – Pro Organic Grow (na wzrost) oraz Pro Organic Bloom (na kwitnienie). Wszystkie niezbędne mikroelementy i kwasy organiczne są już zamknięte w tych dwóch butelkach. 

Proszę bardzo to jest różnica i nie puszczę mi że to to samo!!!

No tak czyli ty i wiadomo lekarz kazał przytakiwać. 

9 minut temu, Wesoły Ogród Aliena napisał(a):

Pokaż mi te relację i każda jedna jest dokończona oprócz jednej z automatami. 

Koliber, problem jest taki, że Ty nawet swoich porażek i własnych wypowiedzi nie pamiętasz 😄

Najpierw „trzecia uprawa”, potem „dwa lata doświadczenia”, później nagle ekspert od wszystkiego od nawozów po psychologię forum.

Ja nie mam czasu siedzieć i archiwizować Twoich wpadek, bo nie jesteś aż tak ważną postacią w moim życiu 😉 Ale jak ktoś zaczyna moralizować wszystkich dookoła, to wypadałoby chociaż pamiętać co sam pisał kilka miesięcy temu.

A jeśli serio nie pamiętasz swoich akcji i reakcji, to chyba lekarz jednak średnio wykonuje swoją robotę 🤝

Mam wiadomość PW tu na forum, jak przyznajesz się , że to Twoja 3cia uprawa, a pierwszej nawet nie liczysz. To albo 2ga uprawa trwała ponad rok, albo sam się gubisz w swoich odpowiedziach. Przestań koloryzować, bo masz zadatek na osobę pojętą, tylko wygraj tą walkę z własnym Ego.  

Edytowane przez EndriuBp
Spelling