Skocz do zawartości
nasiona marihuany w sklepie thc-thc

darmowe nasiona marihuany rozdawane na forum

Godfather OG Auto, Mimosa Zkittlez Auto, Strawberry Cake Auto - Pierwszy raz

Recommended Posts

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, ElElDee napisał(a):

A ten wentylator dac na wieksza moc? Czy zostawic wiaterek delikatny jeszcze?

Nie wiem jak mocno ci wieje. Powinien nimi ruszać delikatnie, zeby łodyga gruba troche. Ja na przykład jak popatrzysz w relacji troche chyba za mocno im wiałem, bo łodygi straszne potwory sie zrobiły, chociaż przy treningu były super elastyczne.

Musisz to troche na czują robic.

Dojdziesz do wprawy. Widzę ze masz podobne podejście do mnie, tylko ja jestem chaotyczny, a u ciebie wyglada wszytko na uporządkowane.👍🤟.

Bedzie dobrze, lampe masz potęga na 3 sztuki. Nie wiem czy do 80% dojedziesz. Ale to pozniej. Teraz sie skup na tym zeby nie przesadzić  z nawozami. Skrupulatnie dawaj dawki. Najlepiej  pipetą albo mała strzykawka. Niestety bio grow i algi są strasznie geste, ciężko odmierzyć 1 ml🫣

Edytowane przez Eolenis
  • Like 1
Opublikowano
6 minut temu, Eolenis napisał(a):

A z lampą najlepiej patrzeć na ppfd.

Apki sobie ściągnij. Nie są super dokładne, ale masz odnośnik. I 2 apki do porównania. Wrzuć screeny z pomiarow do czatu gpt, czy gemini. I dopytaj jaki masz błąd pomiarowy.

Ppfd powinieneś mieć 250-350 ulmol/m²/s

Screenshot_20260219_190810_One UI Home.jpg

trzyma 350ulmol, bo mam czujnik pod moj sterownik. 

• Haha 1
Opublikowano
7 minut temu, Eolenis napisał(a):

Nie wiem jak mocno ci wieje. Powinien nimi ruszać delikatnie, zeby łodyga gruba troche. Ja na przykład jak popatrzysz w relacji troche chyba za mocno im wiałem, bo łodygi straszne potwory sie zrobiły, chociaż przy treningu były super elastyczne.

Musisz to troche na czują robic.

Dojdziesz do wprawy. Widzę ze masz podobne podejście do mnie, tylko ja jestem chaotyczny, a u ciebie wyglada wszytko na uporządkowane.👍🤟.

Bedzie dobrze, lampe masz potęga na 3 sztuki. Nie wiem czy do 80% dojedziesz. Ale to pozniej. Teraz sie skup na tym zeby nie przesadzić  z nawozami. Skrupulatnie dawaj dawki. Najlepiej  pipetą albo mała strzykawka. Niestety bio grow i algi są strasznie geste, ciężko odmierzyć 1 ml🫣

Dałem po 0.5 zalecanej dawki. Fakt, sa strasznie gęste. Trzymam sie zasady "lepiej przesuszyć, niż przelać i dać za mało nawozów niż za dużo". No ja ogólnie staram się wszystkie porady słuchać i wyciągnąć złoty środek. Chciałbym, żeby pierwsza foto zakończyła się pięknymi topkami, cudów nie oczekuje, bo doświadczenie zerowe, ale z Waszą pomocą nie zginę 😄

Opublikowano

Dokładnie to ci chcialem jeszcze yerwz dodać. Zeby nie bylo wątpliwości 😆

Ja pisze moje zdanie, na podstawie danych ktore wprowadzasz, lubię cyferki i statystyki, ale to tylko moje zdanie. Tak naprawdę ty wiesz najlepiej co tam sie dzieje. I jakoe masz warunki. Zdiecia I opisy oddają moze 50% tego co mozesz sam wyłapać

• Like 1
Opublikowano

I

2 minuty temu, ElElDee napisał(a):

full zestaw od Mars Hydro, Mars-Hydro-PPFD-Sensor-CO2-Sensor-Soil-Sensor.jpg

80 euro.  Spoko. A wiesz moze czy czynne ppfd mierzy? Czy przelicza z luxow. Musiałeś wprowadzać dane lampy?

2 minuty temu, ElElDee napisał(a):

mm5.jpg

Widzisz nie przyglądałem sie dokładnie  tym zdiecią, a wszystko jak na tacy🙈

• Like 1
Opublikowano
Teraz, Eolenis napisał(a):

I

80 euro.  Spoko. A wiesz moze czy czynne ppfd mierzy? Czy przelicza z luxow. Musiałeś wprowadzać dane lampy?

ja mam polączone przez główny sterownik, czujnik od razu dostaje informację z jaka lampa ma do czynienia, tylko ze musi być kompatybilna. Z tego co widze, to mierzy chyba co 2/3 sekundy. 

• Upvote 1