Skocz do zawartości
nasiona konopi na stronie thc-thc

sklep i producent nasion marihuany seedbay

Godfather OG Auto, Mimosa Zkittlez Auto, Strawberry Cake Auto - Pierwszy raz

Recommended Posts

Opublikowano
2 godziny temu, Mlody napisał(a):

Ogólnie to ja mam w piwnicy 16 stopni , box ocieplony jest folią bąbelkową , i mam żarówkę ceramiczna 100w i robi robotę przy 40 % lampy (150w) tmp dochodzi do 29 stopni i nie grzeje ciągle , termostat mam ustawiony na 26 stopni, tylko musisz pokombinować z ustawieniem tej żarówki w którym miejscu Bd najlepiej . 

16° idealne dolne warunki (oczywiście pod koniec kwietnia w ciemności) , ale ciężko balansować w całym namiocie chyba co ? 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Mam delikatnie uchylony wlot powietrza , aktualnie wyłączony wyciąg do stretchu nie włączam , później będzie większa moc lampy więc jeszcze bardziej dogrzeje , wyciąg włączę osuszacz będzie chodził więcej więc podbije do jakiś 18 stopni w pomieszczeniu . Żarówka robi robotę to się nagrzewa do chyba 200 stopni , wiadomo trzeba iwazac żeby czegoś nie przypalić . 

Edytowane przez Mlody
  • Like 1
Opublikowano
13 godzin temu, Eolenis napisał(a):

To ze jestem początkującym growerem, to nie znaczy ze nie mam logicznego ani technicznego pojęcia. Postudjuj panie troche matematyki i logiki. 

100W  to 100w nie wiem czego nie rozumiesz. Jak oddizolujesz matę od spodu, materialem izolacyjnym z ekranem to całe ciepło jest kierowane do gory. Bo widze ze nie rozumiesz podstaw fizyki.  Wiec jeśli zrobisz to odpowiednio, a nie jak ty wszystko od siekiery, to 100 wałowa mata da ci relatywnie 90 watów ciepła, bo strat nie da sie uniknąć. Jeżeli tego nie rozumiesz to nie wiem jak ci moge jeszcze pomóc 

Do Kolegi Kolobera to było 

To ja widzę że facet nie rozumiesz jak działa growbox bo on nie jest w żaden sposób ocieplony i nie jest w stanie utrzymać ciepła i musisz go ocieplić żeby to trzymał. A i zapomniałem masz jeszcze wyciąg który wypierdalaj te ciepłe powietrze i ta twoja matka nie jest wstanie wytworzyć tyle ciepła żeby się utrzymało. Inteligencie bez praktyki bo jedno jest studiować matematykę czy huj wie co ale drugie to jest mieć wiedzę praktyczną. I kurwa po drugie ty będziesz mi po jednej uprawie mówił co działa a co nie? I do tego po tych liliputach które nawet nie wytworzyły systemu korzeniowego🤣🤣🤣 i jeszcze się pytasz po co takie duże donice skoro i tak w huj ziemi nie wykorzystały. Takimi meczami się zajmij najpierw a nie sprawdzasz komuś bez żadnej wiedzy praktycznej!!!! A pisak to będę jak mi się podoba ty ęą🤣🤣🤣🤣

Wstaw sobie boxa do zimnego pomieszczenia i ogrzej go matą grzewczą i później pierdol śmieci 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

I to jest właśnie to jak ktoś doradza nowym bez żadnej wiedzy praktycznej!!! I jak chcesz wpierdalać siano na to co nie działa to słuchaj się tego ęą🤣🤣🤣

Edytowane przez kolober
  • Like 1
Opublikowano
4 godziny temu, kolober napisał(a):

Stary ja dopiero doczytałem że ty masz problem taki że lubisz chłodno w pokoju a w Boże chcesz 27 stopni? No to będziesz miał ciężko to zrobić 

lubie zimno, tak o rzucilem info. Aktualnie mam grzejnik wlaczony caly czas xD przestawilem sie dla dobra roslin. Chodzilo mi glownie o to jak go dogrzac, bo mimo odkreconego grzejnika nie chcialo wbic powyzej 26c, o to jest wlasnie ta cala rozkmina 

Opublikowano

Te Kolober , Ty mi kiedyś pisałeś, że sam pierwsza uprawę rok temu robiłeś. Zgrywasz cwaniaka, a twoje rośliny to .... Ile Ty ich masz ? 10 relacji w miesiąc? Żenujący jesteś stary. Bez kitu czasem przeczytaj 1 książkę dokładnie, a nie tysiąc po łebkach. Nie odpisuj, dla mnie nie istniejesz . 

Opublikowano
1 godzinę temu, ElElDee napisał(a):

lubie zimno, tak o rzucilem info. Aktualnie mam grzejnik wlaczony caly czas xD przestawilem sie dla dobra roslin. Chodzilo mi glownie o to jak go dogrzac, bo mimo odkreconego grzejnika nie chcialo wbic powyzej 26c, o to jest wlasnie ta cala rozkmina 

Ale 26 st to bardzo fajna temperatura i na początku jak również przez dalszy cykl Wega .. na kwitnieniu zejść na 24 i masz ogarnięte bez cudowania 🙂

• Like 1