LED720W | BIO | 2x Tarte Tatin, 2x Ztrawberry - Green House Seeds | 2x Blue Sunset Sherbert - Barny's Farm
-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Wojtek114 · Opublikowano
Mam ogólnie w planach zrobić tak żeby był duży ruch w tej fotorelacji. Żebyśmy się też między sobą poznali wiadomo ja z chęcią skorzystam z waszych rad. -
Wezmę do dwóch boksów tych największych po metr dam ten nawilżacz który podałeś. Do pozostałych dwóch pierdolone te tanie -
Przez Wesoły Ogród Aliena · Opublikowano
Ultraschall-Luftbefeuchter HUMIPRO 4L Tu masz w miarę tani i z sensorem ale jeżeli ten twój co pokazałeś ma czujniki wilgotności też będzie ok Ale jak masz sos to pomyśl o tym AC Infiniti T3 bo naprawdę robią zajebistą robotę -
Przez Wesoły Ogród Aliena · Opublikowano
Wiesz co tak ogólnie są spoko ale nie mają sensora i będzie cały czas ci walił mgiełką. Ja używam nawilżacza od AC Infiniti T3 i to jest mega profesjonalny sprzęt ale koszt jednego to około 300zł albo 80euro ale masz w nim np. funkcja VPD czyli jeden z najważniejszych parametrów w uprawie wpisujesz sobie o na przykład dla siewek 0,4kpa czy tam jakie chcesz i on pilnuję żeby nie przekraczać tych wartości. -
Okej zaproponuj mi jakiś nawilżacz który powinienem kupić w rozsądnej cenie jak na razie mam 4 boxy piąty metr 20 hps do mnie jedzie. Nie interesuje tylko hurt jestem początkujący stawiam swoje pierwsze kroki. Wasza pomoc będzie dla mnie bardzo cenna ważna zawsze wam podziękuję może kiedyś zapalimy wspólnego macha. - mogą być 4 takie?
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.3 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts