Skocz do zawartości
nasiona marihuany i konopi w thc-thc

growshop grower.com.pl

Recommended Posts

Opublikowano

LED : 480 W MARSHYDRO
BOX: 100X100 MARSHYDRO
MIESZAK WYCIAG TEŻ OD MARS

ZIEMIA: BIOBIZZ
DONICZKI 18L/7L

ODMIANY 13X ŻYWA ŻYWICA

zywa-zywica.jpg

NAWOZY: BIOBIZZ/APTUS

RH 65%/ 28 STOPNI/LAMPA 30CM
PLANUJE TYLKO LST

ZdjcieWhatsApp2025-11-09o15_24.34_7fada41d.thumb.jpg.a770ac75a2b07704c7acdf28771d4067.jpg

ZdjcieWhatsApp2025-11-09o15_24.36_deb5ae36.thumb.jpg.fe2f0b007ba96d380c08ab383eff3f88.jpg

• Upvote 1
Opublikowano
Godzinę temu, Tattito napisał(a):

Tak znamy się z forum które już nie istnieje 😄 zobaczyłem że tu ludzie przyszli co byli tam to i jestem ja 😄 zapraszam do obserwacji

Wiadomo 👍  witamy w naszej społeczności kumpel👊😁 i muszę ci powiedzieć szczerze że tutaj jest jakiś o wiele lepiej fajni ludzie spoko admin a i za relację dostaniesz nasiona 👍💪 i zacząłem nagrywać filmiki jak będziesz ciekaw nich mądrości to zapraszam i teraz zaczepem uprawiać nasionka od naszego polskiego producenta i możesz zobaczyć też efekty 😁👊🔥

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

No fajny secik. Odmiany ciekawe. Nie słyszałem nigdy o takich. Na aptusie kiedyś widziałem fotorelację to ładnie rosły.

Co to za forum co już nie istnieje?

To automat czy normalna odmiana?

Edytowane przez Rysiu
Opublikowano
6 minut temu, Rysiu napisał(a):

No fajny secik. Odmiany ciekawe. Nie słyszałem nigdy o takich. Na aptusie kiedyś widziałem fotorelację to ładnie rosły.

Co to za forum co już nie istnieje?

To automat czy normalna odmiana?

To było forum marihuanaforum.pl ale tam jakiś dziwnie było jakaś taka konkurencja,tak zawiść nale to pod koniec jak zaczęli ludzie odchodzić z powodu afery że słabym zabezpieczeniem danych i tak dalej. Ale to już historia tylko szkoda bo było tam parę spoko ludzi z naprawdę potężną wiedzą. Postaram się z nimi skatalogować i ściągnąć i h tutaj ale nie będzie łatwo. Nie kumpel bo wbb czy leydi by się tu przydali albo dr.grin 😅 muszę napisać do nich i się zobaczy😉👍

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Macky napisał(a):

Ściągaj ich tutaj 😁 trawka ma teraz mega serwer.

No powiem ci że jest teraz mega i widzę poprawę. A z filmami to już w ogóle nie ma problemu i to się ceni kumpel i brawo ty 👏👏👏 jutro napiszę do nich mam nadzieję że znajdę ich pod starymi danymi kontaktowymi 👍💪

Edytowane przez kolober