-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka2 comments
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez kolober · Opublikowano
To było forum marihuanaforum.pl ale tam jakiś dziwnie było jakaś taka konkurencja,tak zawiść nale to pod koniec jak zaczęli ludzie odchodzić z powodu afery że słabym zabezpieczeniem danych i tak dalej. Ale to już historia tylko szkoda bo było tam parę spoko ludzi z naprawdę potężną wiedzą. Postaram się z nimi skatalogować i ściągnąć i h tutaj ale nie będzie łatwo. Nie kumpel bo wbb czy leydi by się tu przydali albo dr.grin 😅 muszę napisać do nich i się zobaczy😉👍 -
Ładnie zawiazujA ci się kwiaty ale te liście wiatrakowe które zasłaniają topy jak nie masz ich jak podwinąć to nie cykaj i je wytnij. Bo później będziesz żałował. Tak samo jak już wytworzą się pierwsze kwiaty i będą zasłaniały je liście to tam będą luźniejsze bo światło nie będzie dochodzić i nie z puchną ja by mogły. Tak że jeszcze trochę i pomyśl o defoljacji 😉 -
Przez Rysiu · Opublikowano
No fajny secik. Odmiany ciekawe. Nie słyszałem nigdy o takich. Na aptusie kiedyś widziałem fotorelację to ładnie rosły. Co to za forum co już nie istnieje? To automat czy normalna odmiana? -
Taka mała ale bardzo istotna informacja dla osób które zawiesiły się w czasie😅😉 nie no świruje i ja też wszystkiego nie wiedziałem od razu. Ale naprawdę długie godziny na edukacji i praktyce robią robotę 👍 JA TO PO PROSTU KOCHAM😁 I ja wiem że ogólnie są zakresy pH w których roślina przyswaja lepiej azot i są takie w pH którym lepiej wchodzi potas czy fosfor ale właśnie najpiękniejsze w organice jest to że to wszystko robią za ciebie te małe istotki w ziemi 😉😁 tam jest dosłownie drugi świat taka nasza mała Warszawa 😅i miliony istnień które robią wszystko żeby żyło im się lepiej 😅😁 Praktycznie tak samo jak my, i ja nie zamierzam przeszkadzać im w tym tak jak robi nam to PIS🤣🤣🤣🤣 Świry i głębsze przemyślenia po trzech drinkach i blanciku ale prawdziwe 😉🤣🤣🤣 pozdrawiam wszystkich i miłego tygodnia 👍 -
I króciutki filmik jak wyglądają dzisiaj moje ukochane 😉 https://youtu.be/9_uuBA3nqKY?si=kRD5snGImMgSF5cf
-
-
Gallery Statistics

Recommended Posts