-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka2 comments
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez kolober · Opublikowano
Widzisz tu może też być problem w tym że za późno to wszystko ogarnałeś bo automaty mają określoną długość życia i tu już może nic nie pomóc 😅🤔 -
Tu kolega ma rację oprzyj się teraz głównie na potasie i fosforze bo tego najbardziej potrzebują w tym etapie czyli bio Bloom i top bmax najbardziej i po roślinach widać że azotu im nie brakuje. Skup się na fazie flo zobacz w rozpiskę producenta i za pierwszym razem max ⅔ dawki nawozów podaj i tyle. Zobaczysz że zaczną puchnąć tyljo ogranicz azot żeby nie chamował flo -
Wiadomo 👍 witamy w naszej społeczności kumpel👊😁 i muszę ci powiedzieć szczerze że tutaj jest jakiś o wiele lepiej fajni ludzie spoko admin a i za relację dostaniesz nasiona 👍💪 i zacząłem nagrywać filmiki jak będziesz ciekaw nich mądrości to zapraszam i teraz zaczepem uprawiać nasionka od naszego polskiego producenta i możesz zobaczyć też efekty 😁👊🔥 -
Przez Tattito · Opublikowano
Tak znamy się z forum które już nie istnieje 😄 zobaczyłem że tu ludzie przyszli co byli tam to i jestem ja 😄 zapraszam do obserwacji
-
-
Gallery Statistics

Recommended Posts