Skocz do zawartości
nasiona marihuany i konopi w thc-thc

growshop grower.com.pl

Recommended Posts

Opublikowano
2 godziny temu, Bestia_86 napisał(a):

To widzę się dzieje pełną parą 🙆😁

Powodzonka 😉 

Elo👊 ten kompost bokiem mi wyszedł 😅😉 dzisiaj jeszcze wstawię jednego auto mazara 😉 ale już jadę normalnie na nowej ziemi Biobizz Light Mix. I standardowo lecę to już jest sytuacja honorowa 😅😉

Opublikowano
2 godziny temu, kolober napisał(a):

Elo👊 ten kompost bokiem mi wyszedł 😅😉 dzisiaj jeszcze wstawię jednego auto mazara 😉 ale już jadę normalnie na nowej ziemi Biobizz Light Mix. I standardowo lecę to już jest sytuacja honorowa 😅😉

Jak zawszę trzymam kciuki 🤞 💪 

• Like 1
Opublikowano

Elo420👊 

I tak jak wiecie,chyba😅 a jak nie to zaraz się dowiecie 😉😁 cała ta uprawa z kompostem nie wypaliła i okazała się prawdo podobnie ta ziemia za mocna. Dlatego postanowiłem zacząć od nowa całą uprawę,mimo tego iż udało uratować mu się trzy dziewczyny. Ale one były by już karłami i dały by marny wynik końcowy i podkreślam to nie wina pestek, tylko mojego eksperymentu. I tym razem lecę bez kombinacji i sprawdzonym sposobem z ziemią Biobizz Light Mix i Worms Humus, no i mikroryza z trichodermą 💪🔥 Na tą chwilę wykiełkowałem już low AK47 i dziś do ziemi wleciał kiełek Auto Mazara. Ale w tygodniu przyjdą nowe pestki to dostawie jeszcze dwie sztuki 😉 👍 sprzęt zostaje bez zmian. I na górze znajduje się link do filmiku na YT. Pozdro 

IMG_20251201_181156.jpg

IMG_20251201_181309.jpg

IMG_20251201_181203.jpg

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Elo420👊

No i Mazar wyszedł na świat i jak na razie zdrowy i silny. Jutro wjadą następnie nasionka i dostawimy jeszcze dwie sztuki 😉 

IMG_20251203_115700.jpg

IMG_20251203_115705.jpg

Edytowane przez kolober
Opublikowano

A i tu jest jeszcze uratowana Rude Bud Extrim która zaraz trafi na parapet tak jak mówiłem 😅 aż mi jej trochę szkoda ale jak się słowo rzekło to trzeba teraz to zrobić 😅 a poza tym ona jest teraz z sezonami i i tak ma światło 12/12.

IMG_20251203_173310.jpg

• Upvote 1
Opublikowano

Ciekawy jestem sam takiego eksperymentu. Nie wiem czy kojazycie niemieckiego growera Pott Planter, on pokazuje taki eksperyment. Ale koleś jest botanikiem ogólnie ma zajebiste filmiki