Skocz do zawartości
nasiona marihuany i konopi w thc-thc

growshop grower.com.pl

Automaty od THC-THC | auto Mazar | Blue Cookies auto | Rude Bud Xtreme auto | Lowres#3 XXL albo Low AK47

Recommended Posts

Opublikowano
56 minut temu, szczurek10 napisał(a):

Boją się wiedzą podzielić lub się nie znają i boją się że będziemy się śmiali 🤣🤣

Wiesz co tu się nie ma czego bać bo żaden z nas nie urodził się z tą wiedzą i zdobywamy ja podczas upraw😉👍

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

@Eolenis nie ma czego to nie Facebook forum jest założone na osobę nie z Polski i nikt nie dostanie naszych IP więc bez lipy a w razie czego to za 2-4 krzaczki do więzienia się nie idzie sam mieszkając w Polsce wstawiałem na forum roślinki i pytałem co im dolega  na szczęście te czasy już za mną 

Dokładnie z biegiem czasu i ilością upraw wiedzę się zdobywa 

Edytowane przez szczurek10
Opublikowano
1 godzinę temu, szczurek10 napisał(a):

@Eolenis nie ma czego to nie Facebook forum jest założone na osobę nie z Polski i nikt nie dostanie naszych IP więc bez lipy a w razie czego to za 2-4 krzaczki do więzienia się nie idzie sam mieszkając w Polsce wstawiałem na forum roślinki i pytałem co im dolega  na szczęście te czasy już za mną 

Dokładnie z biegiem czasu i ilością upraw wiedzę się zdobywa 

My to wiemy że nie grozi nam nic że strony polskiej policji ale ludzie mogą być nieświadomi tego że np serwer znajduje się poza granicami Polski.😅 I wcale się nie dziwię że się boją bo ty piszesz że za 2-4 do więzienia cię nie zamkną i niestety przyjacielu się mylisz😟 bo już nie jedna dobra morda grzała sanki za te 2 krzaczki🤬 Prokuratura i sądy interpretują sobie prawo dot narkotyków,jak im wygodnie. A nie daj Boże trafisz na sędziego z przekonaniem że od Mary Jane zaczyna się całe zło i masz pozamiata w🤬. A w innym województwie chłopak za podobne (przestępstwo)🤬 dostanie grzywnę. I tak kumpel to wszystko właśnie wygląda bo jak trafisz hujowo to masz lupę nawet za przysłowiowego skręta 🤬

Opublikowano

Elo👊

No i poszło 💪👍 i wybrany został lowres3# XXL. A AK47 zostanie na następną uprawę😉 I muszę wam powiedzieć że na samym początku pomyliłem nasionko i miałem rebusa w h. Ale na szczęście przyszła mi z pomocą technika i dobrze że nagrywałem to kiełkowanie bo wiedziałam gdzie i jakie nasionko położyłem 😉🤣🤣 no i zaczynamy zabawę.!!!

IMG_20251027_142930.jpg