Skocz do zawartości
nasiona marihuany i konopi w thc-thc

growshop grower.com.pl

Recommended Posts

Opublikowano

A Stretch nabierze tempa po 3 do 4 dni😅 dopiero będą zapindalać bo warunki masz eleganckie i to jest właśnie przykład że bez sprzętu za tysiące można uprawiać z powodzeniem nasze kochane roślinki. Wystarczy trochę wiedzy no i chęci. Brawo Kumpel 👏👍

Opublikowano
Godzinę temu, kolober napisał(a):

A Stretch nabierze tempa po 3 do 4 dni😅 dopiero będą zapindalać bo warunki masz eleganckie i to jest właśnie przykład że bez sprzętu za tysiące można uprawiać z powodzeniem nasze kochane roślinki. Wystarczy trochę wiedzy no i chęci. Brawo Kumpel 👏👍

Dziękuję kolego 🤝 😁 

Masz rację, odrobina chęci i można patrzeć na piękną uspokajającą zieleń 😜

A więc czekamy aż machina ruszy dalej 😁 👌 

• Like 1
Opublikowano

Dzień 29..

Temperatura między 23-24..

Wilgotność na 55%

Brzydkie kaczątko zgodnie z instrukcją została dzisiaj przepłukana - może to będzie to..

Reszta dostała po 500 ml z dodatkiem cal mag oraz bio Grow..

No i oczywiście w formie oprysku root booster.. który również podawany jest z nawilżacza..

Zauważyłem więcej preflowerów więc małymi krokami wszystko idzie w kierunku kwitnienia 🙂

IMG_20251122_142853.jpg

IMG_20251122_143139.jpg

IMG_20251122_143155.jpg

IMG_20251122_143219.jpg

IMG_20251122_143227.jpg

IMG_20251122_143242.jpg

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

I brzydkie kaczątko widzę że minimalnie lepiej liście układa, powoli je podnosi chyba co? Oczywiście nie mówię o tych starych oklapłych i szczerze mówiąc to chyba bym zaryzykował i je opierdolił bo roślina raczej nie ma z nich pożytku. A traci tylko niepotrzebnie siłę i to jest takie moje spostrzeżenie i na auto to się za bardzo nie znam. Dlatego zaznaczam że to taka moja opcja i myśl bo skoro roślinka i tak się musi odbudować to po usunięciu tych liści będzie miała mniej roboty. A to są dosłownie trzy czy cztery liście których nawet nie odczuje 😅

Edytowane przez kolober
Opublikowano
30 minut temu, kolober napisał(a):

I brzydkie kaczątko widzę że minimalnie lepiej liście układa, powoli je podnosi chyba co? Oczywiście nie mówię o tych starych oklapłych i szczerze mówiąc to chyba bym zaryzykował i je opierdolił bo roślina raczej nie ma z nich pożytku. A traci tylko niepotrzebnie siłę i to jest takie moje spostrzeżenie i na auto to się za bardzo nie znam. Dlatego zaznaczam że to taka moja opcja i myśl bo skoro roślinka i tak się musi odbudować to po usunięciu tych liści będzie miała mniej roboty. A to są dosłownie trzy czy cztery liście których nawet nie odczuje 😅

No naprawdę pomimo kolorystyki liści rozwija się i rośnie 👌😉