Skocz do zawartości
nasiona konopi na stronie thc-thc

sklep i producent nasion marihuany seedbay

Pierwsza hodowla - Automaty sherbet queen i royal runtz od RQS

Recommended Posts

Opublikowano

1:0 dla mnie😂 i tak chyba wszyscy z tą niecierpliwością na początku tak mają 😅 ja to co chwila grzebałem 😉 a co do treningu to możesz zastosować lst i moment będzie dobry jak wrócisz. I co do ilości to ja uprawiałem cztery sztuki i siebie w małym boxie ale donice były 12l i trenowałem je właśnie lst, tak że wybór należy do ciebie. A zmieścić się zmieszczą na Bank tylko w 19l maga ci bez treningu namiot przerosnąć i wtedy będziesz miał przeprawę. Proponuję ci je zgłębiać i chwilę poprowadzić boczne odrosty, zaraz że zwiększy to plon a dwa nie będziesz miał problemów z wysokością.

Opublikowano

Topingu się boje trochę 😊 więc tak zrobię jak piszesz. 

Może zrobię jedna i prześlę zdjęcia, ocenicie czy coś będzie z tego mojego trenowania czy nie. 

Już się nie mogę doczekac😁

Jak małe dziecko

Opublikowano

Tnij chłopie, mam to za sobą idą dobrze, za pierwszym razem bałem się i było przez to źle. A chcesz dobrze prawda? Powiem tak jak padnie to znaczy że i tak w genach miała by coś nie tak i by było źle później. Ale na 95% nie padnie i będzie tylko lepiej 😛

Opublikowano
56 minut temu, KushSensei napisał(a):

Tnij chłopie, mam to za sobą idą dobrze, za pierwszym razem bałem się i było przez to źle. A chcesz dobrze prawda? Powiem tak jak padnie to znaczy że i tak w genach miała by coś nie tak i by było źle później. Ale na 95% nie padnie i będzie tylko lepiej 😛

To czy będzie lepiej to oceniasz dopiero po plonach ale fakt że z tej strony masz rację bo jak już to pisałem te autosy to nie te co dziesięć lat temu.👍 I jak robić topping to tak przynajmniej czytałem że lepiej jest robić na odmianach które trochę dłużej kwitną. Ale dzisiejsze automaty ewoluowały na tyle że można je topować 👍Wiem że prawdopodobnie po tych dwóch uprawa i zrobię jeden Projekt na automatach.

A poza tym czego się bać to chwasty i jak nie pyknie to lekcja na przyszłość 😉