-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Eolenis · Opublikowano
Dzień dobry. Moja pierwsza uprawa. Zdjęcia mam niestety po przesadzeniu do dużych donic. Po tygodniu kiełkowania w start kit z RQS. Niebieskie to Sherbet Quen auto Czerwone to Royal Runtz auto. Pierwsze zdjęcia kamerka później z telefonu. 02.10 No i tutaj problem bo wypała mi spontaniczna delegacja na 9 dni. Zdjęcia dzień później 04.20 05.10. Dzisiaj ziemia wygląda już na suchą. A system nawadniający zrobiony na szybko z pompki vivosun niestety nie działa. DIałał przed wyjazdem, ale robiłem to na szybko i prowizorycznie. Nie wiem co się stało ale nie działa. Niestety wrócę dopiero w niedzielę rano 12.10 Zastanawiam się czy wytrwają i czy jest to warto ciągnąć czy zamawiac nowe pestki i i uspić growbox do powrotu i zacząć od nowa. Dużo relacji czytałem na tym forum i wiem że są tutaj doświadczeni plantatorzy😁 Jak myślicie warto ciągnąć? -
Przez KushSensei · Opublikowano
Ziemia jaka, i czy przelałeś ją przed wsadzeniem? Ja zawsze sobie lekkie przelanie z nawozem robie przed wsadzeniem i idą jak na drożdzach. -
To jest poprostu duże będzie wolno kwitło 😛 Ja bym trzymał ale aby ci nie umarzło 😛 -
A ja zakupiłem w nieznanym mi terminie olejek CBD jeszcze nie testowałem zamierzam potestować z moimi nie zbyt dojrzałymi mlecznymi może nie będę miał tych "lęków" i nadmiernego pobudzenia. A co do suszu cbd to nie polecam nikomu syf CZUĆ taką CHEMIE, że łzy i płuca wypluwałem. Teraz jeszcze zaczeli sprzedawać THX na allegro to jakaś podróbka thc wiec jeszcze bardziej strach kupować te "CBD".
-
-
Gallery Statistics
Recommended Posts