-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka2 comments
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Bestia_86 · Opublikowano
Niby Cal Mag podawany a już widzę jak nowe liście które się tworzą, mają te same przebarwienia.. Poczekam do soboty i jak nie ustanie to ja usunę. -
Przez Bestia_86 · Opublikowano
No mógłbym ją położyć dzisiaj ale w sobotę położę wszystkie więc te 4 dni wytrzymają 😁 Nie wiem czy ta jedna nie zostanie usunięta bo nie podoba mi się stan niedoboru, druga jakby reagowała ale nie chcę przechwalać.. Twój niedobór w porównaniu z moim to tak jakby w ogóle nie było 😁 A w ogóle przez popalone końcówki mój tok myślenia szedłby w kierunku za dużego azotu a nie niedoboru cal Magu 😅 jeszcze dużo czytania 😅 -
Przez kolober · Opublikowano
Elo👊 wstawiam te fotki liści z niedoborem calmagu żebyś miał pewność i spokojną głowę 😉 -
Przez kolober · Opublikowano
No faktycznie wyskoczyła ci liderka 👍 i w zasadzie to one są gotowe żeby je jebnąć na glebe co? Ja maksymalnie i siebie chcę je położyć do 18 dnia od wykiełkowania max do 20 dnia bo zaraz po dwudziestym dniu pojawiają się pierwsze preflowery i ja już chcę mieć wszystko gotowe i z by małe stwa były już z relaxowane.
-
-
Gallery Statistics

Recommended Posts