Skocz do zawartości
nasiona konopi na stronie thc-thc

darmowe nasiona marihuany rozdawane na forum

Recommended Posts

Opublikowano

To nie moje słowa ale zacytuję:

"Dyskusja z idiotą jest jak zapasy ze świnią w błocie, po pewnym czasie zauważysz, że świni się to podoba."

Opublikowano

Tylko niech nikt się nie zniża w tym temacie do poziomu tego pana pestki, który prowadzi jakiś sklep a brak mu kultury i pisze publicznie wypie****** albo wyzywa kogoś od debi**, to świadczy tylko o nim.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)
W dniu 5.08.2025 o 20:48, Trawkowiec napisał(a):

Jak dla mnie to ten cały panpestka zrobił sam dla siebie anty reklamę. Wszedłem w te linki co on sam podał na tym facebooku i tam w tych tematach na forach jest wszystko opisane, co on robił nie fajnego. Że ściągał nie swoje zdjęcia z innych seedbanków i podpinał je pod swoje produkty, sygnowane swoją wymyśloną marką, że on jest producentem tych nasion. To jest kradzież intelektualna. No i ktoś to opisał, że skoro musiał kraść zdjęcia z innych seedbanków.... to co on sprzedaje... jakie nasiona wysyła ludziom... co on tam przepakowuje do swoich opakowań. Sam zamieścił na swojej grupie FB linki do dowodów co on złego wyprawia.

Olać go bo on i tak błądzi w tym co robi.

Gościu jest wybitny w tym co robi, oczywiście w negatywny sposób. Ewidentnie pokazuje że pisze sam sobie opinie na trustpilocie i google oraz facebooku. Napisał coś takiego, co go zdradziło, czyli ostry hejt na sklep thc-thc.com nawet we własnym profilu trustpilota. Wymyśla różne bzdury żeby zaszkodzić innym dobrze funkcjonującym sklep. Ten człowieczek nie wie że do sklepu thc można składać reklamację na niewykiełkowane nasiona, jeśli już taka sytuacja miała by miejsce. On o tym nawet nie pomyślał, bo u niego w sklepie taka funkcja reklamacyjna nie jest możliwa.

Zobaczcie sami:

img-735094.jpg.26deabe9bbff59cb1d125ab67c668578.jpg

Jest to tak banalnie - sztucznie napisany komentarz że masakra. Gołym okiem widać że go sam sobie napisał. Nawet powiem że w bieleniu siebie gościu przesadził "u niego w sklepie z 25 nasion wyrasta 26 roślin", to już jest błazenada. Mam wrażenie że to jakieś dziecko pisze i prowadzi ten cały cyrk pod nazwą "panpestka".

Edytowane przez PolicyjnyPies
Opublikowano

Fiu fiu z 25 nasion wyrasta 26 kiełków, ktoś tutaj z tą super opinią chyba przesadził. Chociaż jakoś mnie to nie dziwi, bo gdzieś widziałam na facebooku komentarz w stylu: panpestka.pl najlepszy z jednego krzaka wyrośnie ci 2 kg. Tak że dzieci prowadzące ten sklep mają fantazję. Inna sprawa, kto mądry pisał by na facebooku czy trustpilocie opinie uprawiając nielegalne roślinki, chyba tylko sam właściciel.

Opublikowano
14 godzin temu, PolicyjnyPies napisał(a):

Gościu jest wybitny w tym co robi, oczywiście w negatywny sposób. Ewidentnie pokazuje że pisze sam sobie opinie na trustpilocie i google oraz facebooku. Napisał coś takiego, co go zdradziło, czyli ostry hejt na sklep thc-thc.com nawet we własnym profilu trustpilota. Wymyśla różne bzdury żeby zaszkodzić innym dobrze funkcjonującym sklep. Ten człowieczek nie wie że do sklepu thc można składać reklamację na niewykiełkowane nasiona, jeśli już taka sytuacja miała by miejsce. On o tym nawet nie pomyślał, bo u niego w sklepie taka funkcja reklamacyjna nie jest możliwa.

Zobaczcie sami:

img-735094.jpg.26deabe9bbff59cb1d125ab67c668578.jpg

Jest to tak banalnie - sztucznie napisany komentarz że masakra. Gołym okiem widać że go sam sobie napisał. Nawet powiem że w bieleniu siebie gościu przesadził "u niego w sklepie z 25 nasion wyrasta 26 roślin", to już jest błazenada. Mam wrażenie że to jakieś dziecko pisze i prowadzi ten cały cyrk pod nazwą "panpestka".

Widzę że temat wciąż żyje. Tego komentarza, na jego profilu trustpilota nie znaliśmy, Dziękujemy za jego wskazanie. To co tam jest napisane jest totalną bzdurą, gdyż mamy bardzo, ale to bardzo świeże nasiona. I jest to poparte jedną rzeczą o której hejter nie mógł wiedzieć! Z racji że mamy świeżutkie nasiona każdy klient do swojej paczki dostaje informacje „ Nie mocz nasion w wodzie”. Ta informacja jest właśnie dlatego, gdyż świeżych nasion nie można moczyć w szklance z wodą bo zgniją. Gdybyśmy mieli stare zleżałe nasiona, to informacja była by odwrotna, coś w stylu „Te nasiona musisz moczyć w wodzie”. Inna sprawa o której człowiek z panpestak.pl nie wie, gdyż u niego nie ma takich standardów. W razie problemów z nasionami można u nas składać reklamację na niewykiełkowane nasiona. Normalnie żaden polski sklep nie może rozpatrywać takich reklamacji, gdyż będąc na terenie Polski było by to złamanie prawa. Z racji że my mamy placówkę w Hiszpanii, to tam możemy taką reklamację rozpatrzyć.

Opublikowano

Kiedyś ten cały panpestka miał tutaj konto na tym forum i próbował się reklamować i pisał do mnie na PW z zapytaniem czy nie mam jakiś papierów na inny sklep taniesienie, bo chciał im też zaszkodzić rozpowszechniając informację że tanie sianie to przypał. Więc koleś ma to we krwi. Od samego początku swojego istnienie bazował na marketingu pod tytułem przypał inni a ja to cud miód i jak widać robi to dalej.

Opinie na trustpilocie są pisane w 99% przez samego właściciela sklepu, bo kto mądry chciałby zostawiać po sobie taki ślad. Facebook to już w ogóle niezły gnój, ktoś kto pisze o uprawie roślin konopi na fb ma nie równo pod sufitem. To tak jak byś pisał pamiętni o nielegalnych działaniach wiedząc że nigdy nie będziesz mógł tego skasować.