Skocz do zawartości
nasiona marihuany thc-thc

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

tanieuprawianie.pl - Czy bezpieczny, kupiłem tam nawozy i boxa. Obsługa na chat pomocna i dobrze potrafi doradzić.
Serwer leży w holandi od Leaseweb Netherlands B.V.

Zdaje się, że chyba też mają punkt sprzedaży w Polsce.
Zasadniczo polecili mi to forum stąd też tu jestem.  Ale chciałbym usłyszeć też wasze opinie informacje, tak o dla swojego bezpieczeństwa 😛

Opublikowano (edytowane)

Ten cały tanieuprawianie to właśnie nic innego jak część grupy z pod szyldu "nic ciekawego lepiej omijać", czyli taniesianie, panpestka, growseed i growweed. Nie wiadomo o co z nimi do końca chodzi, ale na pewno ze sobą współpracowali i naganiali inne sklepy zakładając im tematy typu "przypał". Wybitny w tym jest pan pestka i można o nim poczytać nawet na tym forum. Jak na swojej grupie facebooka pisał na sklep thc-thc przypał.

Polecam omijać tą sitwę.

W górnej części forum masz baner a w nim link do starego dobrego growshopa. Tam najlepiej zrób sobie zakupy.

Edytowane przez SkrzatZaKrat
Opublikowano (edytowane)
W dniu 11.07.2025 o 16:00, KushSensei napisał(a):

tanieuprawianie.pl - Czy bezpieczny, kupiłem tam nawozy i boxa. Obsługa na chat pomocna i dobrze potrafi doradzić.
Serwer leży w holandi od Leaseweb Netherlands B.V.

Zdaje się, że chyba też mają punkt sprzedaży w Polsce.
Zasadniczo polecili mi to forum stąd też tu jestem.  Ale chciałbym usłyszeć też wasze opinie informacje, tak o dla swojego bezpieczeństwa 😛

Kolego nie ma znaczenia że serwer mają na Leaseweb w Holandii bo właścicielem tego growshopa (domeny i serwera czyli sklepu internetowego) jest Polak, mieszkający w Polsce. A Holandia jest w Unii Europejskiej i przepisy unijne są teraz tak doprecyzowane że oni muszą wydać dane na żądanie Polskiej strony, bo Leaseweb widzi kto jest właścicielem sklepu. Co innego gdyby właścicielem sklepu (dane na kogo jest zarejestrowana domena i serwer) były na obcokrajowca, a tak nie jest.

Problem jest w tym, że w Polsce nie ma ani jednego growshopa zarejestrowanego w taki sposób żeby właścicielem był obcokrajowiec. Więc jest co jest... 🤪

Edytowane przez Trawkowiec
Opublikowano (edytowane)

No to lipka z tym, nie ma gdzie kupować bo wszędzie źle 😞 A z tym thc thc też się zastanawiałem dlaczego tak własnie na tym haszysz tak zajechane jest a nigdzie w necie nie mogłęm znaleźć info zbytnio 😛  Ja mam tylko jeden sklep na banerze i nie ma on growboxów 😛

Edytowane przez KushSensei
Opublikowano (edytowane)

No właśnie tylko na forum haszysz jadą na "thc-thc", dlaczego? odpowiedź jest prosta, konkurencja. A thc-thc to najbezpieczniejszy sklep bo z tego co się dowiedziałem domena i serwer są zarejestrowane na obcokrajowca, dokładnie na kogoś z Hiszpanii. Może za jakiś czas wprowadzą growboxy, było by spoko.

Edytowane przez Porki
Opublikowano

Konkurencyjne forum haszysz com ma taką chamską naturę zwalczania konkurencji. Na nasze forum trawka też wypisywali różne bzdety. A ja się zastanawiam jak u nich z bezpieczeństwem, bo ich forum jest na 100% zarejestrowane na kogoś z Polski. A jeśli chodzi o forum trawka to stoi na obywatela innego kraju niż polska 😊