-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez kolober · Opublikowano
Dobra a teraz do rzeczy 😉😅 dzisiaj wypadało podlewanie do runoffu i całe szczęście 😉👍 Pierwsza poszła pod ogień Sundea Driver i jak zobaczyłem pH to oczy wyjebały mi z orbit 😅 pH 7,3 no i musiałem ją przepłukać, a weź kurwa przelej chociaż 15l przez donice w uprawie scrog 😅 no kurwa nie wąsko 🤣🤣🤣🤣 co chwila wybieranie z podstawki wypływu strzykawka 20ml. MASAKRA 😅 Na koniec wyszło pH 6,7 i EC 1820 ale jeszcze na koniec zalałem donice litrem roztworu z flashclean który pomoże wypłukać resztę zalegających soli mineralnych. Następny był Skywalker tu było w porządku bo pH 6,46 ale EC miał 3600 więc też został zalany roztworem z flashclean. I bubblegum pH miała 7,07 i również przelałem 15 litrami wody o pH 6 i na koniec też wyszło pH 6,30 i EC 2234 i też dostała 1 litr tego samego roztworu z flashclean. I powiem wam że najważniejsze że nie zdążyły porobić się blokady ale myślę że powoli się zaczynały z uwagi na to że EC zaczęło spadać bardzo powoli, a normalnie po trzech dniach od karmienia powinno spaść do około 1500. I mam nadzieję że szybka reakcja pomoże temu zapobiec. Zdiec nie wrzucam bo niewiele się zmieniło od wczoraj 😉👍 pozdro i niech śmoc będzie z wami🤣🤣🤣 -
Oj coś cienko z waszymi propozycjami co jest cykacie czy co? -
Siemanko👊 i tak jak mówiłem trzy dni temu robiłem pierwszy topping na trzech sativach i trzy dni później przesadzanie do docelowych donic😉👍 tak że już po robocie 😉 cztery dziewczyny trafiły do 15l i jedna do 12l i wiecie co? zobaczę jak się rozwija bo może wszystkie pięć zostawię do końca. I jak wypali to co chcę zrobić to nie powinno być większych problemów z brakiem miejsca😉👍 -
Przez Macky · Opublikowano
Jak na fast flowering to jest mega wielki 🙂 i fajnie szybko zaczął ci kwitnąć.
-
-
Gallery Statistics
Recommended Posts