Skocz do zawartości
nasiona marihuany i konopi w thc-thc

growshop grower.com.pl

Recommended Posts

Opublikowano
1 godzinę temu, KushSensei napisał(a):

A cu tu jest za sterowniczek co do tele można?

Mówisz o tym zdjęciu na górze? To apka od spider farmer steruje wszystkim w namiocie od lampy po wiatrak mieszający i parę innych rzeczy😉 a na dole to zwykły chigometr z termometrem 👍

Opublikowano

Siema👊 dzisiaj jest szósty dzień od czasu kiedy przełączyłem je na 12/12 i nabrały rozpędu👍 I dzisiaj jak zrobiłem kontrole co się dzieje pod kiściami to doszedłem że koniecznie potrzebują fryzjera 😅. Pod spodem było pełno małych jasnych odrostów co powinniście zobaczyć na filmiku no i trzeba było je po odsłaniać to sekatorek poszedł w ruch. I chodzi mi bardziej o mały namiot ale i w dużym znalazły się ze dwa miejsca, ale ogólnie posunąłem wszędzie po trochę. No i się troszkę nazbierało 😅😁

IMG_20250822_191817.jpg

• Upvote 1
Opublikowano

I muszę przyznać że jestem mega zadowolony z tej lampy i kosztowała tylko 130e i prawdziwe sprawdzone 300w. Na 60% i wysokości lampy od miernika ppfd1273 i myślę że to całkiem nieźle a na 100% kurde nie chce skłamać ale około 1500ppfd👍 a w poniedziałek przyjdzie jeszcze parę gadżetów do dużego. I jestem ciekaw tej lupy podpinanej do telefonu ale z tego co widziałem to mega zajebistą sprawa😅👍 No i przyjdzie nawilżacz spidera do kompletu i do tego wentylator dlatego w poniedziałek będzie ostatnia zmiana i wentylator kolumnowy z nawilżaczem Infiniti T3 będę wstawial do małego 😁 oki pozdrawiam i do następnego 👊