-
Wpisy na blogu
-
Przez THC-THC w Blog Konopny THC-THC
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez kolober · Opublikowano
Wiecie co? Teraz zauważyłem że byłem chyba za bardzo ostrożny w dawaniu nawozów bo bałem się że mogę je popalić i dawałem im nie pełne dawki co z resztą możecie przeczytać w fotorelacji i na to wychodzi że to był mój błąd. Po wczorajszym podaniu im nawozów oczywiście zmniejszyłem grow ale Bloom podniosłem do normalnej dawki czyli 2ml/1l i 5ml/1l Bloom Booster i do tego paru suplementów co jest wymienione wyżej. Dzisiaj zauważyłem nowe pączki kwiatostanów i spróbuję uchwycić to na zdjęciu ale do czego zmierzam że wychodzi na to że nie ma co się cykać za bardzo. I ja się dziwiłem czemu tak słabo puchną 😉😁 i tak jest na każdym szczycie😁 i widać to na samej górze. -
Kurwa jak bym mieszkał w Polsce to bym ci wysłał bo mam na zbyciu z darów dla powodzian 😉 -
Jak dla byś siatkę to nie musiał byś poprawia Jak dał byś siatkę to nie musiał byś poprawiać tyle razy lst bo szczyty układał byś pod siatką w oczkach dopóki nie powstał by jeden baldachim 👍 I odrosty teraz dlatego by były równo doświetlone i równo by rosły to daje siatka 😉 -
Hehe Hehe no tak ma coś takiego że odbieram go jak jakiegoś Teletubisia😉🤣 ale ma chłopak wiedzę i to trzeba mu przyznać 👍💪 a to że nie masz miernika to sam sobie strzelasz w kolano i później się nie dziw że coś tam nie idzie a te mierniki to głupie 50zł.😉 -
Przez krycha13 · Opublikowano
Siemka Nie dałem siatki że względu na małą ilość miejsca. Muszę non stop robić LST. Już 4x myślałem to to ostatnie 😝 Zmieniam tez ich położenie żeby każde szczyty dostawały światło. Oczywiście staram się liście uginać poniżej. Może to źle?
-
-
Gallery Statistics
Recommended Posts