Skocz do zawartości
nasiona marihuany thc-thc

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

Taki króciutki filmie jak wyglądają moje nowe siewki, wykiełkowały wszystkie dzisiaj różnica między nimi to parę godzin. Tylko bubblegum xl wsadziłem dzisiaj do ziemi i nagrałem wam filmik z tej czynności ale niestety nie mogę go wrzucić bo jest za duży. Muszę ściągnąć jakiś konwenter, zna ktoś jakiś dobry?

Opublikowano

Witam wrzucam taki mały i szybki updates. I bubblegum xl wystawiła czapkę ponad ziemię, czyli 100% kiełkowania i nawet z tą czarną. A tak swoją drogą to napisałem maila do Royal Queen Seeds i wstawiłem tą fotkę z czarną i w ramach rekompensaty wysłali mi już następne pestki Royal Skywalker ×3. Że to takie trochę wyłudzenie 😉 niech się zastanowię 🤔 nie, to jest nie porozumienie na moją korzyść 😉😢🤣

• Upvote 1
Opublikowano
7 minut temu, KushSensei napisał(a):

Tak sobie myślę patrząc po sobie to jak chcesz to sobie walnąć w tego boxa to oj chyba nie zmieści się 😛

No gdzie kumpel 🤣😅 tu zostają tylko dwie a reszta idzie do dużego namiotu bo te co teraz tam rosną to zdarzą dojrzeć. I będą miały robiony trzy razy topping. Aha jedna najsłabsze pójdzie raczej do kosza bo nie będę trzymał jednej słabej kosztem innych. A później jak już będą na swoich miejscach zakładamy siatki scrog i lecimy z 12/12 i czekamy na kwiatki😁 a i po pierwszym  toppingu może wjedzie jeszcze lekkie lst ale to akurat wyjdzie w praniu. Tak że widzisz tu jest cały plan ułożony👊👍