-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka2 comments
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez EndriuBp · Opublikowano
Więc przy pierwszej prawdziwej uprawie, najlepiej popełnić wszystkie możliwe błędy 🤣🤣 wtedy kolejna pójdzie z większym własnym doświadczeniem. 🌿 White Widow & Friends – Update 29.10.2025 Gatunki i pochodzenie: 🌕 White Widow Auto Fem ×3 – Zamnesia Seeds 🦏 White Rhino Auto Fem – Zamnesia Seeds 🌈 Rainbow Sheet Auto Fem – Zamnesia Seeds --- 📅 Dzień 55 od wyjścia z gleby (White Widow) Faza: środek kwitnienia Poprzednie karmienie: 26.10 – po 5-dniowej głodówce i kompleksowym czyszczeniu namiotu Dziś: pełne karmienie BioBizz (6 L / 1.2 L na roślinę) --- 💧 Skład mieszanki (BioBizz + dodatki) Nawóz / Dodatek Dawka (ml/L) Ilość łączna (6 L) Kolejność Działanie Bio·Grow 2.0ml/l Bio·Bloom 2.0ml/l Bio·Heaven 2.0ml/l Top·Max 2.0ml/l Bio·Juice 1.0ml/l Cal·Mag 0.75ml/l Missing·Link 0.75ml/l pH: 6.4 – 6.5 Temp. wody: 21 °V Run-off: lekki, czysty --- 🌱 Stan roślin: Marvel (White Widow) – tył lewy: topy zwarte, mocne tempo, zdrowy kolor. Bulma (White Widow) – tył prawy: liście lekko jaśniejsze, potrzebny delikatny boost Mg. Luna (White Widow) – przód prawy: gęsta, ciemna, bez stresu – wzorowa forma. Rhino (White Rhino) – młodsza o ~2,5 tygodnia, pełna energii, dobrze reaguje na 100% dawek. Phoenix (Rainbow Sheet) – przód lewy, 12/12 test – możliwy fotoperiod, ale dostaje taką samą mieszankę. Ogólnie ostatnie nasiona z Zamnesia, mam jeszcze z 2 .... --- 🌡️ Warunki Temperatura Wilgotność Lampa Cyrkulacja Temperatura 22–23 °C Wilgotność 45-60 % Lampa 100 % 40cm --- 🧾 Komentarz Po głodówce i pełnym czyszczeniu namiotu dziewczyny odżyły – liście odzyskały turgor, topy puchną z dnia na dzień. Rhino nadrabia zaległości po wege, Phoenix rozpoczęła test 12/12 . -
Przez kolober · Opublikowano
Ale mnie w kurwili usunęli mi film z YouTube przecież tam kurwa nic takiego nie było!!! Ewentualnie pokazałem jak się suszy Skywalker i Sundea Driver i może to ? -
Przez Bestia_86 · Opublikowano
Kolejny dzionek i kolejne zmiany.. 😁 Można na to patrzeć godzinami.. 😁 Nawet ta ostatnia co nie byłem jej pewny podniosła się i goni resztę. 😈 Obniżyłem światło na około 20 cm. Za godzinę pójdę sprawdzę parametry. Temp 23-25 Wilgotność ~70-75% -
Przez Bestia_86 · Opublikowano
Piękne lalki 🤩 gratki.. 👏
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.1 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-