-
Wpisy na blogu
-
Przez THC-THC w Blog Konopny THC-THC
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez kolober · Opublikowano
A dlatego wydaje mi się że są przelane bo liście są jakby spuchnięte i lekko zawinięte do ziemi chyba że to fotka daje takie wrażenie a miernik można kupić za parę groszy na AliExpress i lepszy tani jak w ogóle. -
Ranoffu to jest woda która wypływa z dołu dolniczki ale jak podlewasz samą wodą to pobierasz próbkę tej wody z tacki i mierzysz pH i EC i po tym poznajesz czy brakuje im nawozów i jakie jest pH czy za wysokie czy za niskie. Ja przypuszczam że masz za wysokie pH i dlatego się blokują i nie pobierają odpowiedniej ilości substancji odżywczych. A przelanie to nie za dużo podlewania tylko za często, lepiej jest podlać 2l wody raz co trzy czy cztery dni naj mnie a częściej bo korzenie się duszą jak jest cały czas mokro. Pamiętaj że dolnica z ziemią przyjmie koło dziesięciu procent wody resztą wypłynie dołem i to też jest ranoff. -
Hej, wczoraj użyłem taśmy do naprawienia tego szczytu i może coś z tego będzie bo po nocy prezentuje się tak!!! Czyli normalnie 😁 więcej szczęścia niż rozumu 😅🤣🤣🤣🤣 -
Część wam👋 Teraz coś dla przestrogi żeby nie robić broń Boże żadnych treningów na drugi dzień po podlewaniu bo można coś połamać🤬 I kurwa nie wiem co mnie pokusiło żeby to robić i mam nauczkę od dzisiaj pluje w lustro 🤬 wrzucam fotę ten szczyt jest podparty ale on pękł do połowy może i dalej dlatego wątpię żeby przetrwał. A najgorzej to boję się żeby nie dostała za dużego stresy i żeby nie shermila 😖 jak przybliżyć IE to widać gdzie pękł
-
Gallery Statistics
Recommended Posts