-
Wpisy na blogu
-
Przez THC-THC w Blog Konopny THC-THC
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez GanjaOmen · Opublikowano
Nie wiem ale mi polecali lampę na którą wydałem 250e 100w a dowiaduje się że musi być 300w dla przyzwoitego plonu 🙂 zapytaj się rysia on jest w tym temacie obeznany.. ja od leków mam słaba pamięć 😡🤣 -
Przez kolober · Opublikowano
No taka szansa jest na te 60 i muszę ci powiedzieć że przy następnej uprawie chyba spróbuję tych tabsów. Ale najpierw muszę skosić automaty które dojrzewają. I mam jeszcze przygotowane wszystko pod następną uprawę łącznie z sadzonkami ale teraz wjeżdżają sezonówki i tu będę porównywał nawozy organiczne z mineralnymi a później wjadą chyba te tablety😉 -
Przez Ichigo · Opublikowano
Dzięki, jestem w szoku że tak spuchło. Trichomy sprawdzam i żadnego bursztynu nie widziałem, ale sporo mlecznych więc na pewno z 2 tygi jeszcze A zerknę w sumie na lupkę, przydałoby się ^^ Biotabs przy autoflowerach zalecane jest pierwszą tabletkę dać po 7 dniach od pokazania się nad ziemią, a drugą po 14. (przy 11L-15L doniczce). Tak poza tym, to nadal potrzebujesz silicum flash (Silica + CalMag), bactrex (bakterie), startrex (albo inny mycotrex), orgatrex (nie trzeba, ale w razie niedoborów azotu, szybko podbija) i bio pk 5/8 do kwitnienia też spoko, bo podobno w biotabsie bez tego ani rusz. Jestem zadowolony z biotabsów ze względu na hands-off approach, niby brzmi dużo jak tak wypisalem, ale prawie wszystko z tego daje się na sam start do wymieszania z glebą. Orgatrex pewnie mozna sobie darować, a stymulator kwitnienia dawać w dużych dawkach (10ml-20ml) kilka razy, a tak to tylko podlewanie wodą i leci jak rakieta. Spodziewam się minimum 40g suchego, aczkolwiek jest szansa na 60g+, zobaczymy. -
I mam ogólne pytanie jak stosujesz te Bio Tabs? Tam jest jakoś że jedna tabletka wystarcza nad dość długi okres czasu tak? Czy jak to wyglada? -
Dokładnie tak jak piszesz i że ładne i jeszcze około dwa tygodnie do ścinki. Rysiu a widziałeś tą nową lupę od spider farmer podczepianą pod telefon? Petarda w huj i chyba mnie namówili 😅
-
-
Gallery Statistics
Recommended Posts