Skocz do zawartości
nasiona marihuany thc-thc

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

Zaczynam się bać, że nic z tego nie będzie, jak ktoś coś może doradzić to słucham. Jako że jestem na biotabsach, nie reguluje pH itd, ale miernik mam w razie czego, po prostu leży nieużywany. Producent twierdzi że regulować nic nie trzeba... Następne podlanie zamierzam zrobić z bactrexem, bo może bakterii brakuje czy coś - chociaż te duże liście nabite azotem, ciemno zielone, więc chyba roślina nie ma problemu nic brać... nic nie kumam 😜

Dzień 18:

aaa10.thumb.png.9cefc774f1f72026b1594bc2d6cf3993.pngaaa11.thumb.png.d8af760aec0a2b0f9375778cf4266651.pngaaa12.thumb.png.4bed63dee3751db4dbef0dcc06c5af15.png

• Upvote 1
Opublikowano
16 minut temu, Rysiu napisał(a):

Wygląda dobrze. Nie ma się czym przejmować. Te małe listki na dole zawsze szybko zdychają i odpadają.

Dziękuję, troszkę mnie uspokoiłeś ^^

Narazie podlewam tylko odstaną 48h wodą i obserwuje. Dodam tylko ciut bactrexu na wszelki wypadek, bo na pewno nie zaszkodzi.

Opublikowano
20 minut temu, Rysiu napisał(a):

Jakos tak chyba nie jest za bardzo na srodku donicy, mam wrażenie. Jak z mocą lampy? Na ile ustawione?

Zasadzone jest lekko na boku doniczki, celowy zabieg, bo (bardzo lekkie) LST będzie wykonywane niedługo w stronę środka donicy, ze wzgledu na przestrzeń uprawną, ok. 110cm tent tylko ma, a wiadomo ze troche odchodzi przez doniczke, podstawke, światło itd

Lampa ustawiona jest na około 50% mocy, świeci z intensywnością 550-600 PPFD na górze roślinki według aplikacji photone (według tabelki którą skądś mam, 400-600 PPFD jest OK w tym wieku roślinki)