-
Wpisy na blogu
-
Przez THC-THC w Blog Konopny THC-THC
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez KushSensei · Opublikowano
A planktonK który pamiętam z xxx lat dawniej temu wszyscy polecali nie zawiera niemal samego azotu? -
Przez Rysiu · Opublikowano
Ładne topy. Potrzymałbym ją jeszcze ze 2 tygodnie. -
Ja zrobiłem tak że czerpnię walnołem od ziemi na dłuższym wężu a wydech oczywiście górą więc myślę że lekko schłodzone powietrze leci choć u mnie i tak 40 stopnia dobija ale żyją i rosną jak szalone aż za bardzo 😛 -
Potwierdzam ! 😄 -
Okej ale tą siatkę to do stabilzacji pod topy czy rozdzielenia aby się rozwijały równo a nie przeplatały? Z tą ramką nie rozumiem o co chodzi. A to ja się w ph nie bawię aż takich drogich rzeczy nie chce kupować tymbardziej, że mam teraz problemy nieoczekiwane finansowe. Dziś lekko dociełem i podlałem ponownie. Zauważyłem, że te dwie z lewej szybciej schną znaczy góra sucha aż wody nie chce pić. Lampę też już podwiesiłem na maxa więcej chyba nie wejdzie 😞 Więc help mnie. Wywaliłem też filter, w niedługim czasie przypnę go na zewnątrz i coś dziwne to bo nie czuć za wiele, a topy wyraźnie zaczynają puchnąć. Może to przez ochłodzenie lekkie. Z ciekawostek niektóre z tych "złych" dolnych zaczeły kwitnąć. I niesamowite jak góra znów zarosła ciąć czy czekać? Dobra czas na cotygodniowe podsumowanie. #1 #2 #3 #4 #all #all_top #odpady #techniczne #TOPY!
-
-
Gallery Statistics
Recommended Posts