-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez KrzokiAlfreda · Opublikowano
Dzięki panowie ! Zioło zastąpiło mi w ostatnich latach różnego rodzaju inne używki które wcześniej z ziołem mieszałem na codzień a że paląc codziennie nie odczuwałem żadnych skutków wyniszczenia życia ani organizmu to uważałem że detoks nie jest dla mnie. Ogłosiłem sobie od dzisiaj miesięczny detoks,w tym czasie wybiorę się do lekarza i przebadam się ,,od stóp do głów”. Mam nadzieję jednak,że wszystko siedzi w mojej głowie i przerwa pozwoli mi odetchnąć na nowo świeżym powietrzem,wtedy wrócę do palenia,z mniejszą częstotliwością i z detoksem co kilka miesięcy. -
Przez KrzokiAlfreda · Opublikowano
W takim razie dla pewności spróbuję zobaczyć coś aparatem i zabieram się dziś za ścinkę 😁 -
Przez Rysiu · Opublikowano
Może odstawić na jakis czas. Codziennie przez 10 lat? Trochę dużo. Może to znak że organizm mo juz dość. Albo jakaś inna choroba. Przebadać się dobrze.. Skorzystać z pomocy terapeuty, psychologa. Zdrowie jest najważniejsze. Zioło to tylko jakis tam dodatek. -
Przez Toksyna · Opublikowano
Wyglądają na gotowe. Spróbuj w aparacie ustawić tryb makro i wtedy zrobić zdjęcie i po przybliżeniu widać tichromy.
-
-
Gallery Statistics
Recommended Posts