Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Recommended Posts

Opublikowano

Pale bucha od paru miesiecy, zawsze z tego samego zrodla i zawsze z lufki. Za każdym razem czulam sie swietnie bylam odprezona, jadlam i sie smialam. Jednak pare dni temu po raz pierwszy walilam wiadro. Na poczatku wszystko bylo okej czulam sie swietnie itp. Po paru minutach nagle zaczelam panikowac. Bez zadnego powodu, niczym sie nie stresowałam ani nie myslalam o niczym negatywnym. W pewnym momencie zaczelam miec wrazenie ze chodze w miejscu, czas zaczal plynac duzo wolniej, widzialam rozne dziwne wzorki. Wszystkie moje kompleksy i to co mysle o sobie widzialam jakby na sobie. Do tego mialam wrazenie ze to co widze jakby tak upadalo, nie wiem jak to do konca wytlumaczyc. Bylam przekonana ze to co sie dzieje dzialo sie juz wczesniej. Kazdy jeden moment jakby się powtarzał kilka razy. To bylo cos strasznego, do tego drgawki kolotanie serca zimne poty itp. Bylam podjerzliwa wobec kazdego, mialam wrazenie ze ktos dzwoni na policje by mnie zlapali. Byly tez momenty w których jakbym wychodzila na pare sekund z tego transu a potem znowu do niego wracala. Moja przyjaciółka zawiozla mnie do domu. Całkowicie nie pamietam jak dotarłysmy do mojego mieszkania. Przypomina mi się tylko jak usnelam i snilo mi sie cos dziwnego. W tym śnie zrobilam cos co spowodowało ze sie nagle obudziłam i zrozumiałam ze wyszlam z tego transu. Tym razem na dobre, nie jak wcześniej. Znajoma sie przerazila i nie miala pojecia o co mi chodzi. Potem jej wszystko wytłumaczylam. Mowila mi ze sama doświadczyla zlego tripa i pare razy pomagala innym gdy ktos takiego mial jednak nigdy nie slyszala czegos takiego. Chce sie spytac czy ktos mial cos takiego jak ja czy jestem jedyna. Znaczenie moze miec tez to ze mam zaburzenia lekowe i biore leki jednak w dzien kiedy jaram lekow nie biore. A jednak cos takiego przydazylo mi sie ale tylko raz.

Opublikowano (edytowane)

Najprawdopodobniej za mocno weszło i tyle 🙂 Tez takie loty kiedyś miewałem. Szczególnie z tym waleniem serca, zimnymi potami i drgawki. Drgawek to dostawałem takich, że aż kumpel był zdziwiony. A ja po prostu trząsłem się jakby z zimna. Musiałem się kocem okrywać i miałem wrażenie, że to pomagało. Albo film, że ktoś dzwoni na policję, lub domofon dzwoni i chodziłem nasłuchiwać czy faktycznie dzwoni 🙂 Ale to jak byłem młody. Teraz juz tak nie mam.

Możesz odstawić na jakis czas albo zmniejszyć ilość. Może to, że cierpisz na stany lękowe w jakiś sposób mogło się do tego przyczynić. A co do łączenia zioła z lekami na stany lękowe to nie wiem czy tak można, czy coś to koliduje. 

Edytowane przez Rysiu
H
  • Thanks 1