-
Wpisy na blogu
-
Przez THC-THC w Blog Konopny THC-THC
-
-
Nowe posty
-
Przez kolober · Opublikowano
I fotka z dzisiaj bo właśnie się obudziły 😁 bo taimer mam ustawiony tak że mają noc od 11tej w dzień do 17tej z uwagi że zbliża się lato i upały a w tych godzinach raczej najbardziej grzeje to tak też ustawiłem tajmery w uprawie. I co do wilgotność powietrza to utrzymuję ją na poziomie 70% ale skoro zaczęły kwitnąć to czas chyba zmniejszyć te wartości -
Przez kolober · Opublikowano
Dzięki👍to są te nawozy i polecił mi je gościu z szkola ziola też pozytywna strona i w sumie to trzymam się jego sugestie i wychodzi w miarę dobrze. Mam jeszcze nawozy od biobizz ale na razie ich nie używam bo te od TA są mineralne a od biobizz organiczne a nie chcę mieszać i myślę że wiesz dlaczego! -
Przez Rysiu · Opublikowano
Spoko to wygląda. Mocna lampa, dobra ziemia, powinno byc fajnie na koniec. I optymalnie wykorzystana powierzchnia w boxie. Dobrze, że tylko 4 a nie więcej. Nawozów nie kojarzę. A special queen miałem kiedyś i dobrze robiło 🙂 Powodzenia. -
Spoko wyglądają. Przydałoby się trochę więcej informacji. Np. o oświetleniu, podłożu, nawozach, treningu. -
Ciekawe nazwy odmian. Co to za producent? 600W hps na kwitnienie dla dwóch roślin? Ładnie 🙂 Coś więcej o namiocie, podłożu, nawozach?
-
-
Gallery Statistics
Recommended Posts