-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez BezPrzypaluPL · Opublikowano
1150. Box , lampy, nawilzacz, wyciag z filtrem, sterownik, pochłaniacz wilgoci, siatka, nozyczki, doniczki, wiatraki. -
Przez kolober · Opublikowano
No dokładnie a tym bardziej że zostawiamy tam nie małe pieniądze bo Twój zestaw ile kosztował? Koło klocka euro? -
Przez Mlody221293 · Opublikowano
Tu jeszcze zdjęcie pod lampą bardziej widać zżółknięcie liści .. ta obok też trochę przyjarana ale nowe liście już wychodzą normalne . -
Przez BezPrzypaluPL · Opublikowano
No wiesz. W myślę że każdy producent ma jakieś bolączki, wady albo po prostu się trafia wadliwy sprzęt. ważne by szybko reagowali i pomagali klientom. -
Przez Mlody221293 · Opublikowano
Delikatnie mi liście zjasnialy i przypaliło końcówki przez ten bloombastic co mi ktoś polecił🤬🤬 , odstawiłem całkiem raz podlałem wodą dzisiaj podałem połowy dawek Bio grow 0.5ml/l bio bloom 1ml/l top max 1ml/l bio heaven 2ml/l alga mic 1ml/l calmag 0.2ml/l podlane 2l następnym już wrócę chyba do normalnych dawek czyli Bio Bloom – 2 ml/l Top Max – 1 ml/l Bio Heaven – 5 ml/l Alg-A-Mic – 2 ml/l CalMag – 0,4 ml/l. poniżej zdjęcie krzaka , chyba coś z tego będzie ? Rzuci ktoś jeszcze okiem @Rysiu ? 😂😬
-
-
Gallery Statistics
-
Images65 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-
Recommended Posts