-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka2 comments
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Macky · Opublikowano
Nie mam nic przeciwko Takie treści są jak najbardziej pozytywne dla forum. Oby takich więcej. -
Przez Bestia_86 · Opublikowano
Hejka.. 👋 Jeżeli Admin nie ma nic przeciwko, chciałbym poniżej na kilku zdjęciach przedstawić na jakim etapie życia jaka powinna być zachowana wilgotność aby utrzymać w boxie odpowiednie warunki 😊 Głównie jest to kierowane do osób początkujących, którzy mają problem z ustawieniem odpowiednich warunków od samego początku, a który jest najważniejszy przy całej uprawie bo od niego zależy ile osiągniemy na końcu. Przeczytałem poradnik, który bardzo ładnie został tutaj stworzony i opisany ale zabrakło mi konkretnej informacji dotyczącej wilgotności więc mam nadzieję, że nie uraże twórcy poradnika, który jest super opisany 🫵👍👌 -
Przez Bestia_86 · Opublikowano
Niedziela.. 😁 A więc minęło 48h.. 🙃 Miałem temperature 23,3 i wilgotność 84%.. delikatnie przykreciłem nawilżacz żeby podnieść temperaturę.. Po chwili tak jak na foto czyli ok.. pewnie po godzinie temp trochę jeszcze podbiję kosztem wilgotności ale nawet chciałbym i będę celował w 25 st i 70-72% wilg. Z 8 panienek tylko jedna nie chcę na razie rosnąć i iść w kierunku światła (zaznaczyłem na foto) Dam jej szansę, przestawiłem bardziej pod promienie światła i obserwacja. 7 szt lecą jak zawszę 😁 nie widzę jeszcze bo za wcześnie wyciągnięcia w kierunku światła więc nie obniżam. Cóż.. miłej niedzieli 😁 -
Przez szczurek10 · Opublikowano
Elegancko się podniosły jutro/pojutrze naginanie znowu Powyginałem jak mogłem i dostały 0,5l root juice 4ml/l bio grow 1ml/l i to dopiero ich 2 podlanie z bio grow następną chyba dam im wodę
-
Gallery Statistics
-
Images65 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts