-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka
-
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez kolober · Opublikowano
Ta tu jest dużo błędów i pamiętaj że są nawozy które same regulują pH i jasne moje też to robią a pH mierze dla spokojnej głowy i ale też jeżeli podaję same suple bez micro to ustawiam im pH . A co do ciebie jeżeli nie regulujesz pH to się odbije prędzej czy później. A w tym przypadku kumpel wody nie żałował i je po blokował 😉 następna będzie lepsza 👍 -
Przez kolober · Opublikowano
Z tym EC to jest zawartość nawozów w glebie jak u ciebie i to normalne że różne rośliny jedzą różną ilość pożywienia to tak jak ty i np Jurek z kurwa Buczy😉🤣 ty zjesz dwie bułki a Jurek opierdoli pięć 😉 a wcale nie musi być większy od ciebie ale ma szybką przemianę materii 😅🤣🤣🤣🤣🤣 i nie wiem jak prościej ci to wyjaśnić. Ale o EC też sobie warto poczytać i nie idź na łatwiznę i ja wiem że wygodnie jest zapytać i dostać gotową odpowiedź 😉 ale o wiele więcej zrozumiesz jak sam poczytasz👍 -
Przez krycha13 · Opublikowano
efekt przelewania od początku..... a to odmiana xxl.... -
Przez KushSensei · Opublikowano
Na moje skromne oko to masz je strasznie małe. White z tego co oglądałem znacznie wieksze wychodzą. -
Przez krycha13 · Opublikowano
Do tej pory też podobnie myślałem! Ale skoro mam szafę z przebiciami światła i jeszcze multum różnych rzeczy, z którymi muszę się mierzyć to chociaż w takie 'pierdółki' idę. Widać różnicę! Może niezbyt wielką 😅 Na ten moment myślę, że zupełnie inaczej podejdę do następnej uprawy bo myliłem się w tylu rzeczach, że (tutaj sobie litanie rzeczy, które można zjebać dopiszcie) masakra. Chyba wsio było źle od początku 🤧 pH wychodzi mi prawie na styku ale to EC jest czymś mega ciekawym bo totalnie nie rozumiem dlaczego są aż takie różnice. Opisałem o tym EC wcześniej w poście
-
-
Gallery Statistics
Recommended Posts