-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez KushSensei · Opublikowano
Tnij chłopie, mam to za sobą idą dobrze, za pierwszym razem bałem się i było przez to źle. A chcesz dobrze prawda? Powiem tak jak padnie to znaczy że i tak w genach miała by coś nie tak i by było źle później. Ale na 95% nie padnie i będzie tylko lepiej 😛 -
Przez Eolenis · Opublikowano
Topingu się boje trochę 😊 więc tak zrobię jak piszesz. Może zrobię jedna i prześlę zdjęcia, ocenicie czy coś będzie z tego mojego trenowania czy nie. Już się nie mogę doczekac😁 Jak małe dziecko -
Przez kolober · Opublikowano
I to jest akurat bardzo dobry krok bo to przecież jedno ścierwo praktycznie co dopalacze i jak najszybciej powinni tego zakazać!!!! -
Witam 👋 Na wstępie muszę wam powiedzieć że wczoraj po treningach zauważyłem na liściach ślady typowe dla larw wciornastek. To są takie cieniutkie srebrne ścieżki jakby po micro ślimakach i na spodniej stronie liścia można zobaczyć żółty czy też podchodzące pod pomarancz larwy i długości od 1mm do 2m. Szkoda że nie pomyślałem i nie zrobiłem zdjęć mikroskopem. Ale na tych dwóch zdieciach liścia można zobaczyć tak w połowie po lewej stronie liścia żółty punkciki to właśnie to małe ścierwo. I dodam że od razu poszedł oprysk środkiem który działa od środka. Czyli jest wchłaniany przez roślinę i kiedy pasożyt czy też insekt z kosztują nasze kochane maleństwa to szlak je trafia. I dl świętego spokoju można ten zabieg poprawić po dwóch tygodniachale za zwyczaj wystarcza jedno obfite spryskanie. Środek którego używam jest na zdjęciu.😉 A Dalej zdjęcia po poprawnie treningu 👍 -
1:0 dla mnie😂 i tak chyba wszyscy z tą niecierpliwością na początku tak mają 😅 ja to co chwila grzebałem 😉 a co do treningu to możesz zastosować lst i moment będzie dobry jak wrócisz. I co do ilości to ja uprawiałem cztery sztuki i siebie w małym boxie ale donice były 12l i trenowałem je właśnie lst, tak że wybór należy do ciebie. A zmieścić się zmieszczą na Bank tylko w 19l maga ci bez treningu namiot przerosnąć i wtedy będziesz miał przeprawę. Proponuję ci je zgłębiać i chwilę poprowadzić boczne odrosty, zaraz że zwiększy to plon a dwa nie będziesz miał problemów z wysokością.
-
-
Gallery Statistics
Recommended Posts