Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

Zrób mieszankę w 1l wody 4mml bloom +2mml green solution +1mml calmag. jak zobaczysz że ziemia na wierzchu jest leciutko przesuszona natychmiast podlej wodą i szykuj kolejną mieszankę. ważne jest żeby organiki nie suszyć bo du*a blada 😞

Opublikowano (edytowane)

A Ty nie dosyć, że lecisz na organice to  dawałeś za mało papu i niekompletnie. Jeszcze przesuszałeś i dodatkowo głodowała bo organikę szlag trafia jak jest sucho.

Edytowane przez ichikaru
Opublikowano
Teraz, ichikaru napisał:

A Ty nie dosyć, że lecisz na organice to nie dosyć że dawałeś za mało i niekompletnie to jeszcze przesuszałeś i dodatkowo głodowała bo organike szlag trafia jak jest sucho.

mogę być bezpieczny że jak tyle dam to nie przenawożę ? 

Opublikowano

Jak basz 500% normy to tak 150% nie zaszkodzi. ja czasem jak się zapomnę i dwa razy niechcący podleje wodą to zwiększam dawkę o 50%. 

W Twoim przypadku jest inaczej. Ona jest na głodzie... daj jej jeść nie zwlekaj xD

Opublikowano
3 minuty temu, ichikaru napisał:

Jak basz 500% normy to tak 150% nie zaszkodzi. ja czasem jak się zapomnę i dwa razy niechcący podleje wodą to zwiększam dawkę o 50%. 

W Twoim przypadku jest inaczej. Ona jest na głodzie... daj jej jeść nie zwlekaj xD

czyli mówisz że 100% mogę ci ufać i mogę spokojnie jej dać to co napisałeś w takich dawkach?

Opublikowano

Strary w jej obecnym stanie krytycznym potrzeba niezłych środków.  Ale większość liści jest żółta a nie uschnięta więc może coś z tego będzie ale nie miał bym wielkich nadziei

Co top w ogóle za nasiona?

Opublikowano
2 minuty temu, ichikaru napisał:

Strary w jej obecnym stanie krytycznym potrzeba niezłych środków.  Ale większość liści jest żółta a nie uschnięta więc może coś z tego będzie ale nie miał bym wielkich nadziei

Co top w ogóle za nasiona?

odmiana to stress killer auto cbd

Opublikowano

Niedobrze. Niby auto mogą być naświetlane tyle ale słyszałem, że lepszy do tego jest led...

Następnym razem daj im odpocząć. te 6h nie robi różnicy a tylko w nocy produkuje się większość soków.

Ja mam porównanie grow 24h i 18/6 tej samej rośliny w swoich growlogach. i ta 18/6 była znacznie lepsza.

Nie słuchaj bajek ze stron internetowych. Daj im odpocząć i przełącz 18/6

Zaoszczędzisz na prądzie. i wierz mi. wcale szybciej plonów byś nie miał a nawet zajęło by to dłużej.