ichikaru Opublikowano 30 Marca 2021 Opublikowano 30 Marca 2021 Tak odgrzebuję ale... Czasem nie miałeś przędziorek? One lubią wić sieci i zostawiać coś ala pleśń i łatwo pomylić. Także są trudne do wykrycia jak się nie grzebie w topach.
AligatorOzi Opublikowano 31 Marca 2021 Autor Opublikowano 31 Marca 2021 10 godzin temu, ichikaru napisał: Tak odgrzebuję ale... Czasem nie miałeś przędziorek? One lubią wić sieci i zostawiać coś ala pleśń i łatwo pomylić. Także są trudne do wykrycia jak się nie grzebie w topach. Hmm nie zauważyłem. Przeglądałem boby i nic nie wskazywało na to, po prostu to pleśń a nie robaczki, przez opryski i roślina na weg obok zrobiły swoje 1
AligatorOzi Opublikowano 31 Marca 2021 Autor Opublikowano 31 Marca 2021 Siemanko! Przelaczone na 12/12, zobaczymy ile się wyciągną- wole szybciej bo nie chce by było dużo zbędnego popcornu. Złożyłem boxa, myslalem by nie dawać siatki bo fajnie to wyglądało... ale z racji ze w każdej chwili mogą być w koszu, to postanowiłem ze jak najwiecej nauczę się o siatce. wybaczcie, tamten pomysł to jednak lipa ponieważ po 3 podlaniu sama woda robią się braki 😄 chyba zaczynam rozumieć skąd się wzięła woda/nawozy na zmiane i niech się dzieje 😄 i myśle ze calmag jednak mimo lenistwa trzeba zrobić oprysk przed spaniem 😄 żonka będzie wkurwiona ze budzę 😄 zatem... pare zdjęć z zakładania siatki i ogółu. A ! Jednak rozstałem się z tymi 2pozostalymi i została tylko jedna w boxie. Tak. Dostała dziś Bloom AB, takeroot, algi, multitotal 6.2/3 pH widac braki fosforu i na żywo wydaje się zdrowa ale pod lampa wydaje się jak azot, ale sadze ze brakuje jej pare oprysków z calmag bo znów za nisko lampy chyba mam 😕 powiedz ktoś ze jestem w błędzie Te 2 😇 Fajna indica z niej by była...^ ta która nie dostawała swiatla była schowana, bez sens dobranoc baj I jak widzicie trochę się rozrosła a i tak połamałem po 2 po bokach, chciałem dać niżej siatkę i potem 2ga ale musiałbym... myslalem by ciapnac im szczyty hueheuhue ale przełączyłem na 12/12 wiec za późno. Zatem zrobiłem tak jak na zdj poniżej, myśle ze wyciągną się trochę i zrobi się ładny dywan. Defo z dołu zrobimy za pare dni jak przyswoją się do siatki. to chyba na tyle... box zamknięty. Mówimy miłego dnia 2 3
AligatorOzi Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2021 (edytowane) Siemanko! Eksperymentu ciąg dalszy. Poszedl leveling, obciąłem wszystkie popkorny, liscie które nie dostawały swiatla i pare odnóż którym nie dawałem szans na przyszłość. Coś jakby v2 lolipop ze tak nazwę hah ;D Ma być ładny dywanik 😄 Posłuchały trochę muzyczki, przywiązałem odnóża do doniczki bym mógł lepiej siatkę ulozyc ale z racji ze fajnie wyglada to założę ja jutro, nie będę już tak ja męczył 😄 dostaje narazie Bloom ab algi i calmag na przemian z woda. PH 6.1/6.4 wilgoć w nocy 60/70% bo zamykam ze względu na hałas a w dzień 40/50%. pod lampa wydają się głodne azotu ale jest git. Wczoraj był oprysk z calmagu muszę zrobić i dziś. Zobaczymy czy zjarany będę pamiętać 😄 Zdjecia na początku operacji:i jak zdjąłem siatkę i po fryzjerze odrazu zająłem się przywiązywanie zapomniałem zrobić zdj 😄 i to tyle na dziś ;D a i pytanko, jeśli podlewam teraz na Bloom A+B to żeby dodać im trochę azotu to zrobić można oprysk z grow A+B ? I to będzie najlepszym pomysłem? Jeśli jest A+ B to raczej nie można łączyć nawozów grow i Bloom bo wtedy 4 różne muszę wlać i może być za dużo wszystkiego ? po co wgl zrobione są a +b nie mogli dać to w jednym złączone?;D Dziekuje z góry za odpowiedzi. Miłego dnia Edytowane 6 Kwietnia 2021 przez AligatorOzi 3 1
Rysiu Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Ostro ją trenujesz. Mi by się nie chciało 🙂
Ambasadorka Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Opublikowano 7 Kwietnia 2021 ładnie to wygląda, starannie, rzadko bywa by ktoś tak trening robił. 1 1
AligatorOzi Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2021 12 godzin temu, Rysiu napisał: Ostro ją trenujesz. Mi by się nie chciało 🙂 Zapasów wystarczy do czasu aż zakwitnie wiec dlaczego by nie ;D i mam ja tylko jedna wiec niby nie zajmuje tyle czasu ;D denerwuje tylko ze wode ssie jak poeabana 3l dziennie.. Godzinę temu, Ambasadorka napisał: ładnie to wygląda, starannie, rzadko bywa by ktoś tak trening robił. Dziekuje bardzo 😄 1
Big Lebowski Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Opublikowano 7 Kwietnia 2021 kozak to wyglada, chla bo odsłonięte liscie ma i żreć bedzie tez tyle 1
AligatorOzi Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Szybki up! zdj po 3 dniach od eksperymentu zrobione było. Kozak się przyjęło, kolorki wróciły, jest chyba ok ;D tak, za leniwy na siatkę ;D 1 1
AligatorOzi Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2021 (edytowane) Siemanko ! Zaczelo sie! oby tylko po tylu stresach i przeprowadzkach itd nie wyszła mi hermiona ;D Ogolnie zauważyłem ze przez te coś na lampie z jednej strony tak dobrze nie swieci i jedna ze stron jest pochylona to przestawiłem roske, z racji z dawno do tej strony nie miałem dostępu to poszło delikatne defo. i przy defo wpadłem na teorie ze jak klony robisz to ciapasz te wiatraki. To czy w moim przypadku przycięcie ich- te które są pod poziomem, nie dostające swiatla ale są ładne - sprawi ze będą tylko magazynem? Ze wyjedzą z liścia i potem obetnie? Jest jakiś sens w tym? Muszę więcej poczytać ;D ale przynajmniej kolejny eksperyment Się okaże z czasem. Tyle na dziś. milego! Edytowane 12 Kwietnia 2021 przez AligatorOzi 1 2
Recommended Posts