-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka2 comments
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez kolober · Opublikowano
Czekamy na rezultaty 😉💪👊 -
Przez Macky · Opublikowano
Poprawiłem twój temat. Wrzucaj zdjęcie w formacie .jpg a nie .pdf, który jest przeznaczony dla dokumentów a nie zdjęć. Tytuł który dałeś to: "Pomocy", on nic nie mówi o twoim problemie więc zmieniłem na: "Czy one są przelane?". Sugestie na przyszłość -
Przez EndriuBp · Opublikowano
14.1.2026 aktualizacja, w między czasie to drugie podlewanie. Trzymam się tych samych dawek na przemian , Grow odstawione. Było przycinanie i wyglądają tak na przestrzeni dni. No ręce się leczą, na bóle tylko MJ 😄 -
Przez PACJENT · Opublikowano
Martwią mnie plamy na liściach, przelane czy może przypalone. -
Przez Bestia_86 · Opublikowano
Dzień 83 FINISZ 🫡😁 Czas tej uprawy dobiegł końca. Miało być do soboty ale skoro nic już nie puchło a do tego pistle i trichomy były gotowe, postanowiłem wykorzystać wolny dzień i zrobić ścinkę.. Oczywiście będą trymowane ale wrzucam kilka fotek ze wstępnej obróbki 😊 Chciałbym podziękować wszystkim którzy śledzili, udzielali się oraz pomagali przez ostatnie prawie 3 mc 🫡😁 Za kilka dni jak już będą gotowe do ważenia, podam efekt końcowy. Na tą chwilę mogę stwierdzić że liczyłem na więcej ale kilka popełnionych błędów połączonych z daleko mijającym się od profesjonalnego sprzętu własnej roboty boxem, dało poniższy efekt 🙃 Oczywiście wnioski są jak również nauka wyciągnięta z tych dni spędzonych na uprawie 😊 Niebawem rusza kolejny projekt 😈 Na razie skończę tworzyć box i czym będziecie informowani w innym dziale forum i jak tylko dokończę - ruszamy razem w nową przygodę 😁 Jeszcze raz dziękuję wszystkim że byliście 🫡
-
-
Gallery Statistics

Recommended Posts